0 °C Budapest

Tömegek várják a ma megjelenő új iPhone-t

Pénzcentrum
2013. szeptember 20. 13:35

Ma kerülnek az üzletekbe az Apple legfontosabb piacain a társaság legújabb okostelefonjai, az olcsóbb iPhone 5C és a csúcskategóriás iPhone 5S. Néhány üzlet előtt többszáz fős sorok állnak és van olyan rajongó is, aki már öt napja sátrazik a bolt előtt a telefonra várva. A várakozások szerint az első hétvégi eladások minden eddigi rekordot megdönthetnek a debütáláskor, az eladások elérhetik a 6 millió darabot, feltéve, hogy elegendőek a készletek.

A múlt heti hivatalos bemutató után ma debütálnak az Apple legújabb okostelefonjai a főbb piacain. A szokásokhoz híven sok üzlet előtt ma is sorok várták és várják a nyitást. Tokióban az egyik üzlet előtt 800 rajongó várta ma reggel, hogy az elsők között vehesse át legújabb iPhone-ját, míg Sydney-ben a reggel 8 órás nyitás előtt 400 ember gyűlt össze. Pekingben csak 50 vásárló várakozott annak köszönhetően, hogy előzetesen regisztrálni kellett. Tegnap este már Párizsban is gyülekeztek a vásárlók, Tokióban pedig voltak, akik már öt nappal korábban sátrat vertek az Apple üzlete elé - írja a Bloomberg.

Első körben az Egyesült Államokban, Nagy Britanniában, Hongkongban, Szingapúrban, Németországban, Franciaországban és Kínában vásárolható meg az Apple két új okostelefonja. Most fordult elő először, hogy Kínában már rögtön az első napon debütálnak az Apple okostelefonjai, eddig rendszerint három hónapos késéssel jelentek meg.

 

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem