19 °C Budapest

Tömegek várják a ma megjelenő új iPhone-t

Pénzcentrum
2013. szeptember 20. 13:35

Ma kerülnek az üzletekbe az Apple legfontosabb piacain a társaság legújabb okostelefonjai, az olcsóbb iPhone 5C és a csúcskategóriás iPhone 5S. Néhány üzlet előtt többszáz fős sorok állnak és van olyan rajongó is, aki már öt napja sátrazik a bolt előtt a telefonra várva. A várakozások szerint az első hétvégi eladások minden eddigi rekordot megdönthetnek a debütáláskor, az eladások elérhetik a 6 millió darabot, feltéve, hogy elegendőek a készletek.

A múlt heti hivatalos bemutató után ma debütálnak az Apple legújabb okostelefonjai a főbb piacain. A szokásokhoz híven sok üzlet előtt ma is sorok várták és várják a nyitást. Tokióban az egyik üzlet előtt 800 rajongó várta ma reggel, hogy az elsők között vehesse át legújabb iPhone-ját, míg Sydney-ben a reggel 8 órás nyitás előtt 400 ember gyűlt össze. Pekingben csak 50 vásárló várakozott annak köszönhetően, hogy előzetesen regisztrálni kellett. Tegnap este már Párizsban is gyülekeztek a vásárlók, Tokióban pedig voltak, akik már öt nappal korábban sátrat vertek az Apple üzlete elé - írja a Bloomberg.

Első körben az Egyesült Államokban, Nagy Britanniában, Hongkongban, Szingapúrban, Németországban, Franciaországban és Kínában vásárolható meg az Apple két új okostelefonja. Most fordult elő először, hogy Kínában már rögtön az első napon debütálnak az Apple okostelefonjai, eddig rendszerint három hónapos késéssel jelentek meg.

 

NEKED AJÁNLJUK
Így módosul a Vodafone üzleteinek nyitvatartása

A nemrég kihirdetett kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-től teljes nyitvatartási időben, a korlátozások előtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal működnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44