2 °C Budapest

Hatalmas fejlesztés: nyomkövetőket kapnak a postások

2013. június 14. 08:31

Nyomkövetőt szerelnek a postásokra - írja a Népszava egy kézbesítőre hivatkozva, aki szerint a társaság azért döntött így, hogy minden lépésüket ellenőrizze.

A Magyar Posta megerősítette a nyomkövető alkalmazásáról szóló információt, ám annak célja szerintük nem az ellenőrzés, hanem a védelem - számol be a napilap.

A Népszavának adott válaszában a Magyar Posta kifejtette, hogy a társaság legveszélyeztetettebb és legkiszolgáltatottabb munkavállalói a kézbesítők, ezért a védelmüket szolgáló technikai eszközökre jelentős erőforrásokat biztosítanak.

A kézbesítőket a hazai piacon elérhető, jelenleg legfejlettebbnek tartott riasztó és helymeghatározó eszközökkel látják el, amelyek abban is segítenek majd, hogy az esetleges támadást azonnal jelezhessék a postások és a védelmük könnyebb legyen.

Támadáskor vagy rosszullét esetén a segélyhívással egyidejűleg a készülékek GPS helymeghatározó rendszer segítségével pozícióadatokat is szolgáltatnak, így a posta főügyelete a rendőröket és a mentőket is a helyszínre küldheti - írta a Magyar Posta a lapnak adott válaszában.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16