Four-leaf clover and blue sky lucky

Szerencsés napra ébredt több mint 13 ezer magyar: 79 millió forintot osztanak szét közöttük

2024. május 25. 09:28

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2024/21. heti, pénteki nyerőszámait. Telitalálat nem született, viszont 5 külföldi játékos 861 717,80 eurót - közel 331 millió forintot - nyert 5+1 találattal. A magyaroknak közel sem volt ekkora szerencséjük pénteken: a legmagasabb magyar nyeremény az ötödik nyerőosztályban 4+1 találattal született. A 11 szerencsés játékos mindössze nettó 169 000 forintot nyert.

Az Eurojackpot játékban az „A” mezőn 50 számból 5-t, a „B” mezőn pedig 12 számból 2-t kell megjelölni. Akkor nyersz a heti két alkalommal megrendezett sorsoláson, ha az „A” és „B” mezőben elért találataid száma legalább 3.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 21. játékhéten, pénteken:

2, 3, 4, 21, 45; 6, 12.

A legmagasabb nyeremény a II. nyerőosztályban született, 5 külföldi játékos külföldi játékos 861 717,80 eurót nyert 5+1 találattal, vagyis közel 331 millió forintot. A legmagasabb nyerőosztály, amiben magyar játékosnak találata volt az V. volt, 4+1 találattal: a 11 szerencsés játékos nyereménye mindössze 169 000 forint. Az alacsonyabb nyerőosztályokban még 13 ezer magyar játékosnak volt szerencséje, nagyjából 79 millió forintot osztottak szét közöttük. Mivel telitalálat nem volt,

a következő sorsoláson, kedden már 37 milliárd forint lesz a tét.

5+2 találatos szelvény, vagyis telitalálat nem volt Magyarországon 152 sorsolás óta. Az Eurojackpoton jelenleg 820 forintba kerül egy játék, ez azonban változhat a forint árfolyamának változása esetén.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem