Soccer Football ball with flags of european countries on the grass of football stadium. Euro championship 2021. 3d illustration

Euro 2024: pár ezer forintból most könnyen csinálhatnak milliókat az élelmes magyarok a Tippmixen

2024. május 24. 16:04

Hamarosan kezdetét veszi 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, a tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban. Az Euro 2024 lesz a 17. UEFA által szervezett eb a férfi labdarúgó-válogatottak számára. Három hét múlva rengeteg néző izgulhat, szurkolhat a tévéképernyők előtt, vagy akár a lelátókon. A magyar válogatott első meccsét június 15-én 15 órakor játssza Svájc ellen, fogadni pedig már most is lehet erre és számos más meccsre. A közelgő foci eb kapcsán lapunk megkereste a Szerencsejáték Zrt-t és arról érdeklődünk, melyek voltak a legérdekesebb, legtöbbet érő, legpontosabb tippek az eddigi eb-k és a Tippmix történetében.

Idén nyáron is lesz miért izgulnia, drukkolnia a magyaroknak: június közepétől július közepéig tart ugyanis a 17. UEFA labdarúgó-Európa-bajnokság, július második felétől pedig már kezdődik is a párizsi olimpia. Rengetegen szurkolhatnak így a nyáron a kedvenceiknek a tévéképernyők, kivetítők előtt, vagy a lelátókon. A foci eb csoportköreire már most lehet fogadni, a jelenlegi odds alapján a magyar válogatott esélyes a győzelemre Svájc ellen, de Németország ellen már nem. Egy-egy jó tipp, megérzés idén is sok pénzt hozhat a konyhára: az eb-k és a Tippmix történetében előfordultak milliós nyeremények.

A Szerencsejáték Zrt. lapunk kérdésére azt írta, sok szempontból emlékezetes volt az EB 2021-ben. "A magyar válogatott és a címvédő Portugália meccsét kiemelt figyelem övezte a fogadók körében. A Tippmixen és Tippmixprón összesen közel 1 millió 300 ezer egységnyi fogadás érkezett a találkozóra, és 886 millió forintnál is több nyeremény került kifizetésre. A magyar válogatott Franciaország elleni mérkőzése is rendkívül népszerű volt fogadóink körében, hiszen a Tippmixen és Tippmixprón összesen közel 1,1 millió egységnyi fogadás futott be, és több mint 276 millió forint került kifizetésre" - írták.

Volt olyan Tippmix-játékos, aki 30,00-s szorzót ért el szelvényén a Magyarország – Franciaország meccsel, és 1 000 Ft-os alaptéttel (összesen 3 000 Ft-os téttel), 2/3-as kombináció típusú fogadással 780 000 Ft-ot nyert úgy, hogy volt egy hibás tippje is. A magyar válogatott müncheni, Németország elleni 2-2-re végződő mérkőzésére - amely végül a magyar csapat búcsúját eredményezte - Tippmixen és a Tippmixprón összesen közel 1 millió 200 ezer tipp érkezett, és majdnem 575 millió forint került kifizetésre

- közölte a Szerencsejáték Zrt. További érdekességeket is megosztottak a 2021-es foci eb kapcsán. A legnépszerűbb események (kiegészítő fogadásokkal együtt) az alábbiak voltak:

  • Magyarország – Portugália (0:3)            1 267 092 fogadás
  • Portugália – Franciaország (2:2)           1 227 913 fogadás
  • Hollandia - Csehország  (0:2)                1 207 061 fogadás

További érdekesség, hogy a fogadók körében legkevésbé népszerűnek bizonyuló Finnország – Oroszország találkozóra is közel 735 ezer egységnyi fogadás érkezett.

A legtöbb kifizetett nyeremény (kiegészítő fogadásokkal együtt) az alábbi meccsek esetében fordul elő 2021-ben:

  • Dánia - Belgium (1:2)                           1 538 194 431 Ft
  • Hollandia – Ausztria (2:0)                     1 108 733 926 Ft
  • Ukrajna - Észak-Macedónia (2:1)         1 037 496 757 Ft

"Összességében elmondható, hogy a fogadási kínálat évről évre bővült, így volt ez az előző két nagy torna kapcsán is. A 2022-es vb-n már például a kapura tartó lövések számára, a lesszámra vagy akár gólpasszt adó játékosokra is tippelhettek a fogadók, és nem csak a mérkőzés előtti, hanem az élő fogadási lehetőségek száma is jóval magasabb lett a korábbiakhoz képest. Az outright típusú opciók köre is rendkívül változatos, ez is az elmúlt éveknek a fejleménye, eredménye" - fejtették ki.

A magyar válogatott mérkőzései mindig kiemelkedő népszerűséggel bírnak, és fogadóink előszeretettel tippelnek nem csak a nemzeti tizenegy sikerére, de kedvenc hazai játékosaik gólszerzésére, akár gólkirályi címére is

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- válaszolták.

Az idei Eb-nél a megújult Tippmixprón minden eddiginél több fogadási lehetőség lesz elérhető, így a játékosok a legkülönfélébb opciók közül válogathatnak, amikor tippjeiket leadják

– mondta a Szerencsejáték Zrt. Odds központjának vezetője, Horváth Zoltán.

"Magyarország válogatottja az elmúlt években rendre bizonyított a legerősebb csapatok ellen is, ami tovább erősítheti az érzelmi töltetet. Ráadásul Szoboszlai Dominik személyében egy olyan szereplő is helyet kap a mieinknél, aki Európa egyik legnagyobb klubcsapatában szerepel, a fogadási iparágra pedig általánosan jellemző fejlemény, hogy a játékos statisztikákra, játékos teljesítményekre alapuló fogadási lehetőségek egyre nagyobb szerepet kapnak. A Tippmixprón is lehet fogadni a többi közt olyan lehetőségekre, hogy egy játékos szerez-e gólt a 16-oson kívülről, esetleg fejes gólt ér el, vagy éppen mennyi kaput eltaláló gólszerzési kísérlete lesz" - közölték lapunkkal.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 16. vasárnap
Jusztin
24. hét
Június 16.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem