21 °C Budapest
Komoly bánópénzt fizethet Krausz Gábor: erre nem gondolt, mielőtt beadták a válópert Tóth Gabival

Komoly bánópénzt fizethet Krausz Gábor: erre nem gondolt, mielőtt beadták a válópert Tóth Gabival

2024. január 17. 16:29

Százezrekbe kerülhet, mire eltávlítják Krausz Gáborról a Tóth Gabit ábrázoló tetoválást. A séf néhány éve varratta magára akkori feleségét, de most azt mondta, a jövőben átgondoltabb lesz.

Óriási, Tóth Gabit ábrázoló tetoválás virít Krausz Gábor bal karján: a séf évekkel ezelőtt csináltatta a hatalmas tetkót akkori feleségéről. Most a Meglepetés Magazin kérdezte meg, hogy mi lesz a mű sorsa most, hogy már elváltak sét, mindketten új párkapcsolatba léptek.

A séf elmondta, mostantól átgondoltabban tetováltat.

Van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna

- fogalmazott.

Nem lesz olcsó leszedetni

Ha Krausz Gábor az eltávolítás mellett dönt, egy fájdalmas, és nem olcsó procedúra veszi kezdetét: bár a kis tetkókat el lehet távolítani műtéti úton, de az egyrészt heget hagy, másrészt a fenti tetoválással ezt nem lehet megtenni. Ilyen esetekben a lézeres megoldás marad: az ehhez használt lézersugár speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki, ami akadály nélkül hatol át a világos bőrön, viszont a sötét színben (sötét színű festékben) elnyelődik, kölcsönhatásba lép vele és konkrétan szétrobbantja. És nem elég egy kezelés, a festék típusától és a páciens bőrétől függően általában 6-10 alkalomra van szükség, hogy sikerrel járjon a művelet - amit 4-6 hetente kell elvégezni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Egy ekkora tetoválás esetében egy alkalom is 25-30 ezer forintba kerül, szóval százezres tétel lehet, mire eltüntetik Tóth Gabit a séf karjáról.

De olyat is szoktak vállalni a szakemberek, hogy a nemkívánatos tetkót nem teljesen szedik le, hanem terveznek rá egy szép, a kliensnek tetsző fedőtetoválást. Ehhez igazodva végzik el a lézeres eltávolítást a nemkívánt tetkó érintett részein.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem