9 °C Budapest
Cropped image of pocket watch over isolated background

Leesik az állad! Ilyen luxusórát hord Herceg Erika az X-Faktor újdonsült mentora

2022. október 1. 14:03

Lakatos Zsolt óraszakértő a nézők kérésére most annak járt utána, hogy milyen órát is hord Herceg Erika, az X-Faktor legújabb zsűritagja. Az énekesnő pedig szemmel láthatóan szereti a luxust: az órája ugyanis nem kevesebb, mint megközelítőleg 8 millió forintba került.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Lakatos Zsolt TikTok oldala, a Beszéljünk Órákról, ahol az óraszakértő időről-időre annak jár utána a nézők kérésére, hogy a magyar és külföldi sztárok milyen órát is hordanak pontosan. A szakember ezúttal Herceg Erika, az X-Faktor mentorának óráját választotta ki, amiről némi utánajárással kiderült, hogy nem más, mint egy 36 mm-es Rolex Datejust.

A gyémántokkal kirakott darabnak Lakatos Zsolt szerint a listaára 15 ezer euró, míg a piaci ára alulról karcolja a 20 ezret. Ami annyit tesz, hogy

Herceg Erika órája körülbelül 8 millió forintba kerül jelenleg.

Ilyen luxusórával flangál tehát Herceg Erika, de vajon mi a helyzet más hírességekkel? A TikTok-csatorna videóiból korábban már megtudtuk, hogy Tóth Gabi egy 7 millió forintos Rolex Submariner 126613 In-nel mászkál, míg Schobert Norbi karórája több mint 25 ezer euróba, azaz körülbelül 9 millió forintba kerülhet piaci áron. De Kulcsár Edina friss szerelme, G. w. M. is egy milliós darabbal rója az utakat kedvesével.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
@beszeljunkorakrol

♬ Top Gun Maverick - ♠︎ Aydin ♠︎

A Rolex pedig a Beszéljünk Órákról csatorna szerint hazánkban különösen népszerű: Stóhl András csuklóján még februárban szúrt ki a szakértő egy 10 ezer eurós (3,5 milliós) Rolex Explorer III 16570-est, míg Curtis egy Rolex Sea-Dweller 16600-as modellt hord, ami 4,3 millió forintba, azaz 12 ezer euróba kerül. A volt luxifeleség, Vasvári Vivi pedig szintén egy Rolex Dajust mellett döntött.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem