2 °C Budapest
Image manipulation

Megy a rongyrázás a köbön: kegyetlenül drága órát villantott Tóth Gabi, milliókat ér

2022. augusztus 16. 19:02

Újabb luxuskarórát fogtunk azon a Tik-Tok csatornán, amelyik hírességek karóráival foglalkozik. Lakatos Zsolt óraszakértő legfrissebb posztjából ezúttal az derül ki, milyen luxusórával villog Tóth Gabi.

Nagy sikere van a TikTok-on Lakatos Zsolt óraszakértőnek, aki a Beszéljünk Órákról nevű csatornáján a nézők kérésére próbálja fotók és videók alapján megállapítani, hogy milyen karórát hordanak a magyar és nemzetközi hírességek. A szakember horogjára ezúttal Tóth Gabi órája akadt. Amiről a szakértő némi utánajárás, videók és képek nézegetése után azt állapította meg, hogy az óra egy Rolex Submariner arany-acél változta feketében.

Azon viszont hezitált Lakatos Zsolt, hogy ez a modell az újabb 41 mm-es vagy a régibb 40 mm-es. Aztán végül arra a megállapításra jutott, hogy a szóban forgó óra a Rolex Submariner 126613 ln, vagyis az újabb. Ennek a listaára a szakértő szerint 14 600 euró, a piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van

ami annyit jelent, hogy az óra ára megközelíti a 7 millió forintot.

Ilyen luxusórával flangál tehát Tóth Gabi, de mi a helyzet más hírességekkel? A TikTok csatorna videóiból korábban már szemezgettünk, ezekből kiderült, hogy Schobert Norbi karórája több mint 25 ezer euróba, azaz nagyjából 9 millió forintba kerülhet a piacon, és G. w. M. is egy milliós darabban pózolhatott egy Kulcsár Edinával készült közös képükön. Sőt, a Cápák között befektetőjén, Balogh Leventén is egy méregdrága Rolexet láthattunk.

@beszeljunkorakrol

♬ Top Gun Maverick - •Aydin•

A Rolex azonban úgy látszik nem csak Tóth Gabinak és Balogh Leventének kedves, a magyar hírességek igencsak kedvelik: Stohl András csuklóján például februárban egy Rolex Explorer III 16570-est láthattunk amely 10 ezer euróba, azaz több mint 3,5 millió forintba kerülhet a piacon. Curtis is a Rolex mellett tehette le a voksát, a szakértő szerint ugyanis a róla készült képek alapján egy Rolex Sea-Dweller 16600-as modellt hordhat a rapper, ami 4,3 millió forintba, azaz 12 ezer euróba kerül. Vasvári Vivien, az egykori luxusfeleség szintén a Rolexre esküdött. Az óraszakértő szerint Vivi egy Rolex Datejust 36 126281RBR modellt viselhet képein, amelynek ára átszámolva kb. 7,5 millió forint, azaz 21 ezer euró.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A nézőket korábban az is érdekelte, hogy milyen karóráa lehet Sárközi Ákos Michellin-csillagos magyar séf csuklóján: az óraszaki egy Omega Seamaster 300M 212.30.4120.03.001-est vélt felfedezni a sztárséfről készült fotón, amely 1,1 millió forintba kerül.

Kiderült, nem minden hazai híresség hord ennyire drága órát, Ambrus Attila képeit is megvizsgálta a szakértő, és szerinte a Viszkis rablót egy Doxa Splash 700.10.101.20 típusú karórával láthatjuk a képeken, amelynek értéke kb. 135 ezer forint, azaz nagyjából 380 euró.

Az óra, mint befektetés

Nemrégiben Lakatos Zsolt készített videót Polgár Árpád órájáról is, ami valóságos befektetési csoda lett az egykori galeristának. A szóban forgó óra, aminek a becsületes neve: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver 15710ST.OO.A051CA.01 ugyanis ez az óra megjelenésekor 19 500 euró, azaz mai árfolyamon kb. 7 800 000 forintba került, ám mostanság inkább 35-40 ezer környékén megy, ami már 14-16 millió forintot jelent. Tehát csaknem 100 százalékos hozamú befektetésről van szó.

Ennél az óránál tehát különösen igaz az a tételmondat, hogy pénzt pénzből lehet csinálni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem