10 °C Budapest
Börtönmunkájáról vallott VV Aurelio: könyvet is ír a büntetése alatt

Börtönmunkájáról vallott VV Aurelio: könyvet is ír a büntetése alatt

2022. augusztus 8. 10:36

Munkát vállalt a börtönben VV Aurelio. Ügyvédje szerint beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendszerébe, a munka mellett edz és könyvet ír.

Az eltelt közel hat hónapban Aurelio tökéletesen beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendszerébe. A kapcsolatai mind az intézményrendszerrel, mind pedig a rabtársakkal abszolút rendezettek - mondta a Blikknek dr. Galgóczi Zoltán, VV Aurelio ügyvédje. A celeb februárban vonult börtönbe miután 3 év 5 hónapra ítélték emberrablásért és egy korábbi kábítószeres ügyért.

Ügyvédje szerint a celeb a körülményeivel elégedett, külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami által hasznossá teheti magát, és az idő is könnyebben múlik.

Oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket raknak össze. Mindemellett edz, sokat olvas, illetőleg a könyvét írja, ami elég előrehaladott stádiumban van már

- magyarázta. Aurelio a párján kívül legjobb barátjával, Pumped Gabval tartaná a kapcsolatot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 8. szombat
Koppány
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?