27 °C Budapest
Budapest, 2019. március 22.Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idõk harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.MTI/Mónus Márton

Bukhatja 1,9 milliárd forintját a Hatoslottó legújabb nyertese: még egyáltalán nem dőlhet hátra

2022. július 6. 13:02

Valaki vasárnap délután 1 milliárd 880 millió forint nyert a Hatoslottón. A nyertes azonban nem nyugodhat meg, hiszen a kifizetésig még hátravan az adminisztráció. Aminek nulladik lépése, hogy 90 napon belül kell jelentkezni kella Szerencsejáték Zrt.-nél, aztán kezdődhet a folyamat. Ha ez nem történik meg, akkor ugrik a pénz. És igen, volt már erre precedens, nem is olyan régen.

A 26. héten a Pénzcentrum a megszokottak szerint élőben közvetítte az Hatoslottó sorsolását. Az eheti játékhéten pedigg lett telitalálat, nem is akármilyen. Egy szerencsés játékos 1 milliárd 880 millió forintot kaszált az "1; 12; 15; 33; 40; 45" számsorozattal.

A nyertes ugyanakkor még nem nyugodhat még meg, hiszen a szabályok szerint nem elég csupán a megfelelő számokat beikszelni! A lottónyertes tehát addig nem dőlhet hátra, amíg nincs még a zsebében a nyeremény. A nyertesnek ugyanis a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél. Az ilyen rendkívül nagy összegű nyeremények esetére külön telefonszámot tart fenn a lottótársaság - ez az úgynevezett nagynyertes-vonal. A telefonszám a www.szerencsejatek.hu oldalon és minden értékesítőhelyen megtalálható.

A társaság eddigi nagy nyertesekkel kapcsolatos tapasztalatai alapján elmondható, hogy a játékosok többsége csak akkor hiszi el igazán, hogy ő ütötte meg a főnyereményt, ha már kifizetésre került a pénz.

Nem mindig magától értetődő

Bár a nyereményekért való jelentkezés nagyon triviálisnak tűnik, azért nincs ez mindig így, sőt! A Pénzcentrum legutóbb 3 éve tudta meg a Szerencsejáték Zrt-től, hogy egy 2018-i nyári győztes

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

nem jelentkezett a jackpotért járó 1 milliárd 688 millió forintos nyereményért.

További érdekesség az is, hogy bár a nyereményátvételek minden nyerőosztályban bőven 90 százalék fölött vannak. Lapunk korábbi kalkulációi szerint több ezer két találatos szelvény lapulhat az emberek zsebébe hétről hétre, amit nem váltanak be.

(Címlapkép - Mónus Márton, MTI/MTV)

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 7. vasárnap
Ibolya
31. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 7. 16:08