Young woman relaxing on the couch at home and watching videos on demand on her TV, entertainment concept

Új streamingszolgáltató tarolná le Magyarországot: retteghet az HBO Max, Netflix

2022. június 14. 11:01

Ma indul Magyarországon a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása, a Disney+. Az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb filmjeihez, sorozataihoz.

Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív saját gyártású alkotással az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb történeteihez. A június 14-ei induláskor érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24 900 forintban állapították meg. Ahogyan már korábban bejelentették, az előfizetők már az indulástól hozzáférhetnek a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” mindkét évadához. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson. 

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája", az „Örökkévalók", a „Bosszúállók: Végjáték" és a „Marvel Kapitány" filmekhez, illetve több mint 40 Marvel-sorozathoz; így például a „Holdlovag", a „Loki" és a „WandaVízió" is elérhető lesz.

@penzcentrum.hu

♬ Funk chill - jonibonjon

Emellett az előfizetők számára elérhető lesz még több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a „Toy Story", a „Lelki ismeretek" és az Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint a rajongók által kedvelt “Jégvarázs” és “Jégvarázs 2.". A rajongók szintén streamelhetik az Oscar-díjas „Szörnyella” című alkotást, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja, valamint a Disney „Dzsungeltúra" című filmjét. A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült „A Mentőakció” és a „Free Solo - Mászókötél nélkül” olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint a „Jeff Goldblum világa” és a „Gordon Ramsay: Új utakon”. 

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a „Gyilkos a házban”, a „Pam & Tommy”, a „The Kardashians”, a „Királynők” és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező „Halál a Níluson" című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint „A Simpson család”, „A Grace klinika” vagy a „Feketék fehéren”. 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Disney kínálatához való egyedülálló hozzáférésnek köszönhetően olyan szeretett klasszikusok mellett, mint a „Hamupipőke", az „Aranyhaj és a nagy gubanc", „A Hercegnő és a béka" és „A kis hableány", a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek, mint a „Raya és az utolsó sárkány". A Disney Csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is streamelhető lesz, köztük a „Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" és a „Phineas és Ferb". 

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is A felhasználók ezen kívül akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 2. csütörtök
Zsigmond
18. hét
Május 2.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem