3 °C Budapest
Midsection of woman icing cupcakes at kitchen counter

Új helyen dolgozhat Gáspár Bea és Evelin: csúcsfizetés várja őket a szakmájukban?

2022. február 20. 12:02

Hivatalos, a Gáspár-család fele új szakmába vágott: Bea és Evelin már a szükséges vizsgát is letette ahhoz, hogy cukrászként dolgozhassanak. A Pénzcentrum most megnézte, mennyit kereshetne új szakmájában Győzike felesége és lánya.

Pár héttel ezelőtt Gáspár Evelin arról beszélt a Mokkában, hogy készülnek a cukrászvizsgára édesanyjával, Gáspár Beával. Az anya-lánya páros 2020 óta vett részt felnőttképzésben, Salgótarjánban, ahol sikeres vizsgát is tettek, mint cukrászok.

Hivatalosan is cukrászok lettünk! Kétéves, ingyenes felnőttképzésben szereztünk jeles cukrász szakvizsgát! Nagyon szépen köszönjük ezt a két évet, szaktudást a salgótarjáni Keri szakközépiskola oktatóinak!

– fogalmazott Gáspár Evelin Instagram oldalán. A Pénzcentrum most utánanézett, mennyit is keres egy cukrász hazánkban.

A KSH adatai alapján egy cukrász bérezése 2020-ban nagyjából 240 ezer forint volt. Magyarország egyik legnépszerűbb álláskereső portálján pedig 116 állásajánlatot is találhatunk, amelyekben cukrászokat keresnek.

A fizetés itt 250 ezer és 350 ezer forint között mozog, de például a soproni Erhardt pékségben 400 000 forintot is kínálnak egy szakképzett cukrásznak. Ha azonban Gáspárék ragaszkodnának a fővárosi munkavégzéshez, a The Ritz-Carlton Budapest is keresi megbízható cukrászát. Bár a luxushotel hirdetésében bérezést nem adtak meg, vélhetően átlagon felül fizethetnek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 47. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/47. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 48. héten 600 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?