18 °C Budapest
Hungarian forints banknotes background. 500 HUF

Több mint 23 ezer magyarnak jól indult a hétvégéje: 75 millió forintot osztottak szét közöttük

2021. december 11. 09:03

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/49. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem idehaza, sem külföldön nem volt telitalálat.

A következő sorsoláson bruttó 72 millió euróért, azaz 26,3 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 49. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

8, 9, 30, 34, 48; 5, 8.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten telitalálat nem született. Így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 72 millió euró, azaz 26,3 milliárd forint az Eurojackpoton.
 
A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 49. heti sorsolásán nettó 1 632 085 forint volt, a 4+2 találatért járó járó összegnek egyetlen magyar játékos örülhet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban összesen pedig több mint 23 ezer magyarnak volt szerencséje, nyereményük összértéke több mint 75 millió forint.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?