Budapest, 2021. október 30.Életének 73. évében 2021. október 29-én meghalt Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész - közölte felesége, Failoni Donatella a Facebookon. A felvétel 2013. július 3-án, a mûvész budapesti otthonában készült.MTI/Beliczay László

Ő örökölheti Oszter Sándor hatalmas birtokát: ez állhat a színészlegenda végrendeletében

2021. október 30. 13:26

Tragikus hirtelenséggel, pénteken este elhunyt Oszter Sándor. A színészlegenda vagyonát már évekkel ezelőtt is több százmilliósra becsülték, korábban maga a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész árulta el, hogy pontosan kit jelölt meg végrendeletében örököséül.

A péntek esti órákban elhunyt Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. A gyászhírt felesége közölte a Facebookon. A Rózsa Sándor című filmben nyújtott alakítása után ismertté vált színészlegenda 73 éves volt.

A művész korábban elárulta, hogy mi a végakarata:

A Balatonon, Tihanyban töltöttem minden szabadságomat, a gyermekkorom oda köthető. Bár több ősöm is ott van eltemetve, nekem a Börzsöny lesz a végső nyughelyem. Negyven éve állt ott a vadászházam, mesés hely, el sem tudom képzelni, hogy máshol temessenek el

- mondta régebben a Star magazinnak Oszter Sándor. És a sajtóban korábban már annak is híre ment, hogy mi állhat a legendás magyar színész végrendeletében.

A lányomé a köteles rész, az unokámé minden

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- fejtette ki korábban. Mint a Pénzcentrum is megírta, a művésznek jelentős vagyona volt, a Nógrád megyei Diósjenőben található lakását ő csak kétszintes, tornyos kastélynak nevezte, amihez tartozik két tó, istálló, templom és magtár is. Értékét 750 millió forintra becsülték pár éve, és az ingatlanpiaci helyzetet figyelembe véve azóta ez vélhetően nem csökkent, sőt.

Oszter Sándor korábban arról beszélt, nem akarja, hogy Hunor nevű unokájára hatalmas lelki teher háruljon, így nem egyszerre, hanem aprénként, havi apanázsban fogja megörökölni a vagyont.

Címlapkép: MTI Fotószerkesztőség/Beliczay László, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?