2018. április 26. csütörtök Ervin

Magyarok, akiknek már van hova menekülni, ha kilépünk az EU-ból


Friss jelentést közölt az Európai Bizottság statisztikai főigazgatósága (Eurostat) arról, hogy 2016-ban, mely EU-s tagállamban, hány magyar vett fel helyi állampolgárságot. A dobogón Németország, Nagy Britannia és Svédország végzett.

Az Eurostat adatai szerint összesen 3409 magyar vette fel valamelyik más uniós ország állampolgárságát 2016-ban. Közel harmaduk, 

  • 1024 honfitársunk lett német állampolgár,
  • 831-en lettek britek (mondjuk egy esetleges magyar EU-s kilépés esetén 2019-től ők már nem maradnának uniós állampolgárok), 
  • 389-en pedig svédek.

Mindemellett van egy magyar, aki litván, egy másik pedig, aki izlandi lett. Izland egyébként nem tagja az EU-nak, csak az Európai Gazdasági Térségnek, ebből adódóan viszont ott is bármikor vállalhatunk munkát, illetve az EU róluk is gyűjt rengeteg adatot.

Részletek az alábbi infografikán:

És akkor álljon itt egy klasszikus is a végére:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (THM 14,26%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, a Cofidis,  a Raiffeisen Bank, valamint az ERSTE Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS