6 °C Budapest
Bad Aibling is a spa town and former district seat in Bavaria on the river Mangfall, located some 56 km (35 mi) southeast of Munich. It features a luxury health resort with a peat pulp bath and mineral spa. An old building hidden behind tree branches. The old building was hidden behind dry trees.

Árulják Göncz Árpád legendás villáját: tényleg jól járhat, aki megszerzi?

2022. szeptember 26. 10:46

Árverésre bocsájtja a magyar állam azt a villát, amiben Göncz Árpád és felesége lakott 2000-től. A II. kerületi Vérhalom téren álló ház több mint 1800 négyzetméteres és körülbelül 5 millió forintnyi ingóság is jár vele – szúrta ki a 444.hu.

Eladják Göncz Árpád volt köztársasági elnök és felesége, Göntér Mária Zsuzsanna villáját, ahová 2000-ben költöztek. A II. kerület egy kiemelt részén található villára 496 millió forintról fog indulni a licit a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. oldalán. A több mint 1800 négyzetméteres villához még jár körülbelül 5 millió forintnyi ingóság is.

Érdemes kiemelni, hogy a kerületben a használt lakások négyzetméterára bőven 1 millió forint felett van, a Vérhalom tér pedig pláne kiemelt lokációnak számít, az átlagosnál magasabb fajlagos árral. Így, akinek sikerült a kikiáltási ár környékén megszereznie az ingatlant – vagy annak a közelében – az bőven jól járhat, hiszen egy ekkora villa ára bőven meghaladhatja az 1-1,5 milliárd forintot is. Jó példa erre, a legendás Korda-villa, amelynél a közel 1500 négyzetméteres épület 780 millió forint környékén cserélhetett gazdát.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?