10 °C Budapest
Filléres trükkel turbózhatod fel a lakást: így lesz a lepukkant szobából modern lakosztály

Filléres trükkel turbózhatod fel a lakást: így lesz a lepukkant szobából modern lakosztály

2017. szeptember 23. 13:06

Egy lepukkant lakásból is divatos lakosztályt varázsolhatunk, még úgy is, ha nem akarunk erre vagyonokat költeni. Mutatjuk a trükköt.

A lakberendezésben is vannak olyan klasszikus, örökérvényű megoldások, amelyek mindig aktuálisak lesznek: ilyen a természetesség, vagy az egyensúly kialakítására való törekvés. Vannak azonban olyan trendek is, amelyek évről-évre változnak. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyat, amelyek 2017-ben igazán csúcsra lehetnek járatva.

A zöld szín

Legyen az fű, smaragd, vagy lime, a zöld mindenképpen az év egyik meghatározó színe lesz. Bármilyen vonatkozásban remekül működik: falszínként, kiegészítők - és bútorok színeként egyaránt. Nyugtató hatással van az emberekre, harmóniát, természetességet sugall.

Geometriai alakzatok

A geometriai minták mindig azt a benyomást fogják sugallni, hogy otthonod gondosan ápolt, rendben tartott, ráadásul egészen egyedi hangulatot árasztanak, amelyekben egyszerre köszön vissza a modernizmus és az ősi, afrikai - vagy ázsiai kultúrák. A kiegészítők esetében apró beruházásokkal látványos eredményt érhetünk el: például egy mintás ágyneműhuzat nagyon lendíthet a hálószoba esztétikáján.

Márvány és bronz

A fürdőszobák és a konyhák körében 2017 a márvány és a bronz felületek éve lesz. A két anyag egymás mellett egészen sajátos hangulatot áraszt, hiszen a márvány, különösen fehér színben tiszta, természetes, míg a bronz feltűnő, szinte már-már hivalkodó.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Különleges fények

Ha igazán egyedi, mutatós otthont szeretnél, ne csak úgy tekints a fényforrásokra, mint egy funkcionális kiegészítő, hanem úgy is, mint dekorációs elem. Egy-egy vonzó álló-, fali- vagy asztali lámpa alapjaiban változtathatja meg a helyiség hangulatát - javasolják a KIKA szakemberei.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?