Tömegek vártak ingyenebédre Budapesten: képek a nyomorsorról

Tömegek vártak ingyenebédre Budapesten: képek a nyomorsorról

2017. április 17. 14:33

Hatalmas sor állt ma a Blaha Lujza téren, ahol a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési programját megvalósító Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársai ételt osztottak.

Rengeteg a gyermek, de az idős és beteg ember is kitartóan végigállták a sorukat, voltak, akik már hajnal 4 óra óta várakoztak.

Igyekeznek és lelkesen, pozitív hangulatban dolgozni és lelki erőt gyűjteni, mielőtt elindul a sor, és a több, mint 1600 nehéz sorsú vendégünk kiszolgálását megkezdik

- írták a szervezők még a reggeli órákban az esemény Facebook oldalán, ahol egyékbént több videót is feltettek a tömegről.

Paprikáskrumplival és kovászos uborkával várták a rászorulókat, az ebéd mellett ajándékcsomagot is osztottak, amelyekben tartósélelmiszerek mellett háztartási cikkek voltak.

Az alapítvány egyébként már évek óta szervez ételosztásokat az ünnepek környékén, általában 1600 rászorulót tudnak megvendégelni meleg étellel, és megajándékozni élelmiszercsomaggal.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20