25 °C Budapest
Tömegek vártak ingyenebédre Budapesten: képek a nyomorsorról

Tömegek vártak ingyenebédre Budapesten: képek a nyomorsorról

2017. április 17. 14:33

Hatalmas sor állt ma a Blaha Lujza téren, ahol a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének szegényélelmezési programját megvalósító Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány munkatársai ételt osztottak.

Rengeteg a gyermek, de az idős és beteg ember is kitartóan végigállták a sorukat, voltak, akik már hajnal 4 óra óta várakoztak.

Igyekeznek és lelkesen, pozitív hangulatban dolgozni és lelki erőt gyűjteni, mielőtt elindul a sor, és a több, mint 1600 nehéz sorsú vendégünk kiszolgálását megkezdik

- írták a szervezők még a reggeli órákban az esemény Facebook oldalán, ahol egyékbént több videót is feltettek a tömegről.

Paprikáskrumplival és kovászos uborkával várták a rászorulókat, az ebéd mellett ajándékcsomagot is osztottak, amelyekben tartósélelmiszerek mellett háztartási cikkek voltak.

Az alapítvány egyébként már évek óta szervez ételosztásokat az ünnepek környékén, általában 1600 rászorulót tudnak megvendégelni meleg étellel, és megajándékozni élelmiszercsomaggal.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?