18 °C Budapest
Lebukott Lagzi Lajcsi: mindent feléget maga mögött a mulatóssztár?

Lebukott Lagzi Lajcsi: mindent feléget maga mögött a mulatóssztár?

2016. március 18. 10:23

Lebukott Lagzi Lajcsi: egy német ingatlanhirdetési portálon bukkantunk rá a mocsai birtok hirdetésére. Több mint 2,6 milliárdot kérnek az egykori Esterházy-kúriáért.

Újabb fordulatot vett Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi és családjának kalandregénybe illő története. Az elmúlt napokban még azt találgatta a bulvársajtó, hova és miért utazott el a mulatóssztár - a Pénzcentrum azt is kiszámolta, mennyiért -, most pedig az borzolja a kedélyeket, hogy Lajcsi titokban hirdeti a családi birtokot.

És valóban, a Blikk nyomán a Pénzcentrum is megtalálta egy német ingatlanhirdetési portálon a mocsai birtok hirdetését, amely szerint melléképületekkel, halastóval és erdővel együtt

8,5 millió eurót, azaz 2,635 milliárd forintot kérnek Lajcsiék az egykori Esterházy-kúriáért.

Ér ez ennyit?

Ugyan az Otthontérkép adatbázisa szerint a Galambos család eddigi lakhelyén, vagyis a Komárom-Esztergom megyei Mocsán található átlagos ingatlanárak jelenleg nem túlzottan magasak (142 ezer Ft/nm), egy ilyen kúria még így is több száz milliós tételt jelent.

Habár túl sok érdemi információnk nincs az ingatlanról és annak jelenlegi állapotáról, az elmondható, hogy a több mint 100 hektáros birtokért, illetve a több épületből álló impozáns kúriáért kért 2,5 milliárd forint körüli kínálati ár nem tűnik teljesen elrugaszkodottnak nemzetközi viszonylatban. Ennek ellenére komoly meglepetés lenne, ha ennyi pénzért el is kelne a birtok

- mondta el a Pénzcentrum megkeresésére Ditróy Gergely, az Otthontérkép vezető elemzője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

{{EMBED:otthonterkep.hu/embed?q=Mocsa&s=elado&o=kinalati20160209&lat=47.67041&lng=18.1864415&z=15}}

Az elemző ugyanakkor felhívta arra is a figyelmet, hogy a vevő nem feltétlenül csak magánszemély lehet. "Ha kereskedelmi ingatlanként (pl. szálláshely) tekintünk a birtokra, mindjárt reálisabbnak tűnhet az ára" - fogalmazott Ditróy. Hozzátette:

Érdekesség, hogy bár nem magyar ingatlanhirdetési oldalon található az ajánlat, jelenleg ez tekinthető a legdrágább eladó magyar "családi háznak" az interneten.

Nos, bárki is érdeklődik majd az ingatlan után, azt nagyon fontos tisztáznia - ahogy tisztáznia kell(ene) azt minden magyar lakásvásárlónak is -, hogy az ingatlan tehermentes, tehát nincs rajta például közüzemi tartozás.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?