20 °C Budapest
Lebukott Lagzi Lajcsi: mindent feléget maga mögött a mulatóssztár?

Lebukott Lagzi Lajcsi: mindent feléget maga mögött a mulatóssztár?

2016. március 18. 10:23

Lebukott Lagzi Lajcsi: egy német ingatlanhirdetési portálon bukkantunk rá a mocsai birtok hirdetésére. Több mint 2,6 milliárdot kérnek az egykori Esterházy-kúriáért.

Újabb fordulatot vett Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi és családjának kalandregénybe illő története. Az elmúlt napokban még azt találgatta a bulvársajtó, hova és miért utazott el a mulatóssztár - a Pénzcentrum azt is kiszámolta, mennyiért -, most pedig az borzolja a kedélyeket, hogy Lajcsi titokban hirdeti a családi birtokot.

És valóban, a Blikk nyomán a Pénzcentrum is megtalálta egy német ingatlanhirdetési portálon a mocsai birtok hirdetését, amely szerint melléképületekkel, halastóval és erdővel együtt

8,5 millió eurót, azaz 2,635 milliárd forintot kérnek Lajcsiék az egykori Esterházy-kúriáért.

Ér ez ennyit?

Ugyan az Otthontérkép adatbázisa szerint a Galambos család eddigi lakhelyén, vagyis a Komárom-Esztergom megyei Mocsán található átlagos ingatlanárak jelenleg nem túlzottan magasak (142 ezer Ft/nm), egy ilyen kúria még így is több száz milliós tételt jelent.

Habár túl sok érdemi információnk nincs az ingatlanról és annak jelenlegi állapotáról, az elmondható, hogy a több mint 100 hektáros birtokért, illetve a több épületből álló impozáns kúriáért kért 2,5 milliárd forint körüli kínálati ár nem tűnik teljesen elrugaszkodottnak nemzetközi viszonylatban. Ennek ellenére komoly meglepetés lenne, ha ennyi pénzért el is kelne a birtok

- mondta el a Pénzcentrum megkeresésére Ditróy Gergely, az Otthontérkép vezető elemzője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

{{EMBED:otthonterkep.hu/embed?q=Mocsa&s=elado&o=kinalati20160209&lat=47.67041&lng=18.1864415&z=15}}

Az elemző ugyanakkor felhívta arra is a figyelmet, hogy a vevő nem feltétlenül csak magánszemély lehet. "Ha kereskedelmi ingatlanként (pl. szálláshely) tekintünk a birtokra, mindjárt reálisabbnak tűnhet az ára" - fogalmazott Ditróy. Hozzátette:

Érdekesség, hogy bár nem magyar ingatlanhirdetési oldalon található az ajánlat, jelenleg ez tekinthető a legdrágább eladó magyar "családi háznak" az interneten.

Nos, bárki is érdeklődik majd az ingatlan után, azt nagyon fontos tisztáznia - ahogy tisztáznia kell(ene) azt minden magyar lakásvásárlónak is -, hogy az ingatlan tehermentes, tehát nincs rajta például közüzemi tartozás.

NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?