Lelepleztük! 37,8 millióért vett ingatlant a magyar sportceleb

2011. január 13. 05:20

Mint arról a múlt héten beszámoltunk, érdekes fotósorozatra bukkantunk egy VIII. kerületi ingatlanfejlesztés honlapján. A képeken az látható, amint Gera Zoltán a fejlesztő munkatársának jelenlétében papírokat ír alá. Akkor sem a lakópark képviselői, sem a sportoló nem kívánta kommentálni az adásvételt, de most kiderült, hogy a válogatott labdarúgó két másfél szobás lakást is vásárolt a Fradi-pálya közelében.


A múlt héten szavazást indítottunk a témában, végül azoknak lett igaza, akik úgy vélték, hogy a sportoló lakást vásárol, csak nem akarja nagy dobra verni (ugyanennyien szavaztak arra, hogy reklámszerződést ír alá, de a legtöbben arra voksoltak, , hogy csak vevőcsalogatóként szolgált a képsorozat).

 


Akkor az éves szinten bruttó 485 millió forintot kereső labdarúgó nem kívánt nyilatkozni, a fejlesztő pedig azt mondta, hogy "nem áll módunkban semmilyen információt kiadni az ügyfeleinkről, akik a projektünkben vásároltak vagy fognak vásárolni ingatlant, az érdeklődők azt hisznek, amit szeretnének hinni".

 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


A Pénzcentrum.hu birtokába jutott dokumentumok szerint Gera Zoltán az ötödik emeleten vásárolt meg egy 45, valamint egy 39 négyzetméter hasznos alapterületű ingatlant. Figyelembe véve a szinten alkalmazott 450 ezer forintos négyzetméterárat, számításaink szerint a focista 37,8 millió forintot fizethetett a két másfél szobás lakásért.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?