17 °C Budapest

Tragédia: saját szemétdombján találták meg egy férfi holttestét

2011. január 9. 16:02

Iszonyatos kosz és szeméthalmaz között találtak holtan egy férfit lakásában a hatóságok egy angliai kisvárosban. A haláleset a karácsonyt megelőző napokban történt a szellemileg és testileg is rossz egészségi állapotban lévő férfival, akinek holttestét, az utólagos vizsgálatok szerint, két nappal a tragédia után fedezték fel.

A társasház kezelői egyébként az elhalálozást megelőzően megpróbálták felkeresni és kapcsolatba lépni az ott lakó úrral, azonban nem jártak sikerrel. A hatóságokat végül a szomszédok és az elhunyt hozzátartozói értesítették, mert aggódtak a férfi hogyléte felől. Azonban azt senki sem sejthette, ami akkor fogadta őket, amikor behatoltak a lakásba, hogy megnézzék a férfi állapotát.

 

Az elhunyt lakása (Forrás: The Sun)


A lakásban, ahol a szemle során később rábukkantak a 47 éves David Jordanre, elképesztő látvány tárult a tisztviselők és bámészkodók szeme elé. Az egész lakásban egy szeméttelephez hasonló állapot uralkodott. A konyhában szétdobált pizzásdobozok tömkelege hevert és iszonyatos bűz áradt a már bomlásnak indult egyéb élelmiszerekből. A fürdőszobában lévő kád nemhogy fürdésre nem volt alkalmas, de alig lehetett belépni az egyébként mosakodásra kialakított helyiségbe, mivel annyi szemét volt a padlón, hogy alig lehetett kinyitni a szoba ajtaját - emlékeznek vissza a helyszínen lévők.

David Jordan, hozzátartozói közlése szerint, alkoholista volt és mentális eredetű zavarokkal is küzdött. Korábban például több évig börtönben is ült, amiért felgyújtotta volt barátnője lakását. Ezek mellett a gyászoló testvérpár hozzátette, hogy nem is tudták, hogy ilyen körülmények között élt szerettük. A testvérek elmondása szerint bármikor, amikor találkozni szerettek volna rokonukkal, soha nem engedte be őket a lakásba. Legtöbbször a közeli utcasarokra beszélték meg a találkozókat. A történtek fényében most már azt is értjük, hogy miért - nyilatkozták egybehangzóan a testvérek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Azonban az egyik szomszéd véleménye szerint a beteg férfi mindig nagyon kedves volt, amikor vele beszélt. Bár az is tény, hogy nem volt egy szószátyár lakó - mondja a szomszéd - azonban azt ő sem sejtette, hogy milyen rossz körülmények között lakott az elhunyt.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?