Tragédia: saját szemétdombján találták meg egy férfi holttestét

2011. január 9. 16:02

Iszonyatos kosz és szeméthalmaz között találtak holtan egy férfit lakásában a hatóságok egy angliai kisvárosban. A haláleset a karácsonyt megelőző napokban történt a szellemileg és testileg is rossz egészségi állapotban lévő férfival, akinek holttestét, az utólagos vizsgálatok szerint, két nappal a tragédia után fedezték fel.

A társasház kezelői egyébként az elhalálozást megelőzően megpróbálták felkeresni és kapcsolatba lépni az ott lakó úrral, azonban nem jártak sikerrel. A hatóságokat végül a szomszédok és az elhunyt hozzátartozói értesítették, mert aggódtak a férfi hogyléte felől. Azonban azt senki sem sejthette, ami akkor fogadta őket, amikor behatoltak a lakásba, hogy megnézzék a férfi állapotát.

 

Az elhunyt lakása (Forrás: The Sun)


A lakásban, ahol a szemle során később rábukkantak a 47 éves David Jordanre, elképesztő látvány tárult a tisztviselők és bámészkodók szeme elé. Az egész lakásban egy szeméttelephez hasonló állapot uralkodott. A konyhában szétdobált pizzásdobozok tömkelege hevert és iszonyatos bűz áradt a már bomlásnak indult egyéb élelmiszerekből. A fürdőszobában lévő kád nemhogy fürdésre nem volt alkalmas, de alig lehetett belépni az egyébként mosakodásra kialakított helyiségbe, mivel annyi szemét volt a padlón, hogy alig lehetett kinyitni a szoba ajtaját - emlékeznek vissza a helyszínen lévők.

David Jordan, hozzátartozói közlése szerint, alkoholista volt és mentális eredetű zavarokkal is küzdött. Korábban például több évig börtönben is ült, amiért felgyújtotta volt barátnője lakását. Ezek mellett a gyászoló testvérpár hozzátette, hogy nem is tudták, hogy ilyen körülmények között élt szerettük. A testvérek elmondása szerint bármikor, amikor találkozni szerettek volna rokonukkal, soha nem engedte be őket a lakásba. Legtöbbször a közeli utcasarokra beszélték meg a találkozókat. A történtek fényében most már azt is értjük, hogy miért - nyilatkozták egybehangzóan a testvérek.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Azonban az egyik szomszéd véleménye szerint a beteg férfi mindig nagyon kedves volt, amikor vele beszélt. Bár az is tény, hogy nem volt egy szószátyár lakó - mondja a szomszéd - azonban azt ő sem sejtette, hogy milyen rossz körülmények között lakott az elhunyt.

 

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07