29 °C Budapest

Emberére talált Beckham: rálicitált az orosz vodkamilliárdos!

Pénzcentrum
2010. február 25. 05:15

Olasz lapértesülések szerint nyolc év után megválik a Comói-tó partján fekvő 30 szobás villájától George Clooney. A környék már egy tavalyi nyaralás során a Beckham-házaspár szívéhez nőtt, akik nagyon szívesen megvennék az ingatlant. A tárgyalásokat már megkezdték, amikor bejelentkezett a kastélyért egy orosz milliárdos, aki mesés ajánlatot tett!

George Clooney 2002-ben körülbelül 3 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolta meg a Comói-tó partján található kivételes adottságú ingatlant. Az elmúlt 10 évben megtízszereződtek az árak a környéken, ahol olyan hírességek élnek, mint Donatella Versace vagy Jose Mourinho. A színésznek elege lett a lesifotósok állandó zaklatásából, ezért úgy döntött, hogy megválik a mesés kastélytól.

A 30 szobás Villa Oleandra

Tavaly nyáron néhány napot itt töltött a Beckham-házaspár, akiket lenyűgözött a táj szépsége és az ingatlanba is beleszerettek. Beckham tavaly úgy nyilatkozott, hogy nagyon jól érezték magukat a békés, csendes környezetben, ugyanakkor közel van Milánó (ahol jelenleg is kölcsönjátékosként keresi a kenyerét).

Amikor kiderült, hogy eladó a ház, azonnal jelentkeztek a színésznél, hogy megbeszéljék a további részleteket. A szerződéskötésig nem jutottak el, még éppen a 6 milliárd forintnak megfelelő irányárról folyt a vita, amikor feltűnt a színen egy orosz milliárdos, aki 9 milliárd forintnak megfelelő árajánlatot tett.


Tariko Roustam

A 47 éves Tariko Roustam a Forbes magazin szerint a világ 647. leggazdagabb embere, a becsült vagyona meghaladja a 220 milliárd forintot. Az orosz vodka-gyáros terméke már több mint egy évtizede vezeti az orosz eladási listákat, emellett olasz édességek oroszországi értékesítésével is foglalkozik.

Beckham emberére talált, a hírek szerint egy végbeli üzletemberrel kell megvívnia a csatát a mesés villáért. A sportoló állítólag 7,5 milliárd forintnak megfelelő összegig el tudna menni, de ezzel - barátság ide vagy oda - nem valószínű, hogy meg tudja győzni Clooney-t.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az orosz jogászai már felvették a kapcsolatot az ingatlan értékesítésével megbízott ügynökséggel. A milliárdossal nehéz lesz felvenni a versenyt, elmondások szerint, ha valamit kinéz magának, akkor a pénz nem számít.

Korábban: Kép a leggazdagabb oroszról, aki Abramovicsot és Prokorovot is lenyomta

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?