13 °C Budapest

Abramovics menni Amerika! Hitel nyet, alku dá

Pénzcentrum
2010. január 30. 15:02

A dúsgazdag orosz milliárdos 19,5 millió dollárt fizetett egy Toszkán-stílusban épült hollywoodi villáért. Abramovics számos ingatlannal rendelkezik Moszkvától kezdve, Londonon át egészen a Szent Bart-szigetekig, de ezúttal tovább bővítette portfólióját.

Az eladó egy a neve elhallgatását kérő New Yorki bankár volt. Bár Roman Abramovicsnak nem volt szüksége hitel felvételére a vételár kiegyenlítéséhez, az eredetileg meghirdetett 21,9 millió dolláros irányárból azért sikerült néhány százalékot lealkudni.

A közel négyezer négyzetméteres telken fekvő 873 négyzetméter hasznos alapterületű hatszobás villát a közelmúltban építették, a kivitelezés során a Toszkán stílusjegyeket a legmodernebb technológiával ötvözték.

A hat hálószobán túl az épületben nyolc fürdőszoba, egy sminkszoba, egy billiárdterem és egy borospince is megtalálható, a rendezett udvart egy medence ékesíti.

A milliárdos néhány hónappal ezelőtt közel 90 millió dollárt fizetett egy 28 hektáros birokért a Szent Bart-szigeteken, amely az egyik legdrágább a magánszemélyek között gazdát cserélt ingatlanok között.

A 43 éves milliárdos nemrégiben tett szert egy nyaralóra a kedvelt tengerentúli síparadicsomban, Aspenben, vásárolt egy házat Franciaországban, neki készül a világ legnagyobb luxusjachtja, övé az angol Chelsea futballklub és az egyik legjelentősebb kortárs művészeti gyűjtemény.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Abramovics úr nem tette tiszteletét a szerződések aláírásakor, a milliárdost egy befektető társaság képviselte az ügylet lebonyolítása során.

Korábban:

Abramovics értékes műkincsekkel dekorálja ki a csodajachtot

Mindkét szerelmével lekapták Abramovicsot! Hűtlen?

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20