1 °C Budapest

2010 legkecsegtetőbb befektetési célpontjai: TOP 10-es lista

Pénzcentrum
2009. december 7. 12:02

A Homesgofast nemzetközi ingatlanportál közzétette a jövő év legcsábítóbb befektetési célpontjaira vonatkozó tízes listáját. A külföldi befektetők fokozott érdeklődéssel várták a végeredményt, az első helyen érvényesült a papírforma, de több meglepetés is született.

A felmérés során több mint ezer nemzetközileg jegyzett ingatlan befektető véleményét kérték ki, akiknek önállóan kellett megnevezni a befektetési szempontból tíz legvonzóbb országot. A lista összeállítása során az alábbi szempontokat kellett figyelembe venni:

Az így kapott eredményeket összesítették és kialakult a 2010-es toplista. Az élen nem született meglepetés, az utóbbi évek egyik slágerpiaca, Brazília lett az első, őket követik a franciák és az amerikaiak. Olyan országok szorultak le a listáról, mint Spanyolország, Dubaj vagy Thaiföld, az újoncok táborát Malajzia, Dél-Afrika és Abu Dzabi alkotják.

A Homesgofast vezetője úgy kommentálta a végeredményt, hogy a brazil siker a labdarúgó világbajnokságnak és az olimpiának köszönhetően borítékolható volt. A következő években olyan jelentős fejlesztések valósulhatnak meg, melyek az ingatlanárakban is megmutatkoznak majd. Franciaország szereplése sem meglepő, mivel a stabil belföldi kereslet mellett a külföldiek érdeklődése is töretlen. A tengerentúlon az árak már nagy valószínűséggel túl vannak a mélyponton, ami újra felkeltheti a befektetők érdeklődését.

Itt az első 2010-es ingatlantipp! Ki áll a kívánságlista élén?

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?