Nézd meg az Oscar-díjas színésznő rusztikus villáját - képek

Pénzcentrum
2009. november 30. 12:02

A 43 éves amerikai színésznő Halle Berry nagyszerű alakításai mellett arról is híres, hogy előszeretettel fekteti ingatlanokba a pénzét. A hollywoodi lakáspiac egyik legaktívabb sztárja - aki már több alkalommal szerepelt a címlapokon -, ezúttal egy mediterrán stílusú házat dobott piacra 5 millió dollárért.

Az amerikai ingatlanos portálok beszámolói szerint a közelmúltban több tranzakció is kapcsolódott a színésznő nevéhez Los Angelesben és környékén. A hírek szerint jelenleg, mint eladó lépett az ingatlanpiacra, egyik malibui házát kínálja megvételre.

A ház korábban a tengerentúlon ismert 24 éves színész, Frankie Muniz tulajdonában volt, tőle vásárolta meg Halle Berry néhány évvel ezelőtt, de nem költözött be a házba.

A dél-kaliforniai ingatlan az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint nem csak az eladója miatt különleges, hanem kivitelében is jóval több a hasonló jellegű házaknál.

A falaknak erőt adnak a megmunkálatlannak tűnő, mégis művészi mestermunkával kialakított kőfalak. Az átfogó felújítási munkálatok igazi vidéki jelleget kölcsönöznek az egyébként is rusztikus ingatlannak. Az átalakítás során megkülönböztetett figyelmet fordítottak arra, hogy megőrizzék a ház eredeti jellegét, ami tükröződik a széles pallódeszkákon, a belső tereket uraló fagerendákon, a nyílászárókon és a kovácsoltvas korlátokon.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A csillárokkal a korabeli hatást kívánták erősíteni, modern kialakításával egyedül csak a konyha lóg ki a sorból. Az 1948-ban épült házhoz fél hektáros telek tartozik, az udvaron étkező és pihenő részleg egyaránt kialakításra került (a képek forrása: MLS).

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?