7 °C Budapest

Nézd meg az Oscar-díjas színésznő rusztikus villáját - képek

Pénzcentrum
2009. november 30. 12:02

A 43 éves amerikai színésznő Halle Berry nagyszerű alakításai mellett arról is híres, hogy előszeretettel fekteti ingatlanokba a pénzét. A hollywoodi lakáspiac egyik legaktívabb sztárja - aki már több alkalommal szerepelt a címlapokon -, ezúttal egy mediterrán stílusú házat dobott piacra 5 millió dollárért.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Az amerikai ingatlanos portálok beszámolói szerint a közelmúltban több tranzakció is kapcsolódott a színésznő nevéhez Los Angelesben és környékén. A hírek szerint jelenleg, mint eladó lépett az ingatlanpiacra, egyik malibui házát kínálja megvételre.

A ház korábban a tengerentúlon ismert 24 éves színész, Frankie Muniz tulajdonában volt, tőle vásárolta meg Halle Berry néhány évvel ezelőtt, de nem költözött be a házba.

A dél-kaliforniai ingatlan az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint nem csak az eladója miatt különleges, hanem kivitelében is jóval több a hasonló jellegű házaknál.

A falaknak erőt adnak a megmunkálatlannak tűnő, mégis művészi mestermunkával kialakított kőfalak. Az átfogó felújítási munkálatok igazi vidéki jelleget kölcsönöznek az egyébként is rusztikus ingatlannak. Az átalakítás során megkülönböztetett figyelmet fordítottak arra, hogy megőrizzék a ház eredeti jellegét, ami tükröződik a széles pallódeszkákon, a belső tereket uraló fagerendákon, a nyílászárókon és a kovácsoltvas korlátokon.

A csillárokkal a korabeli hatást kívánták erősíteni, modern kialakításával egyedül csak a konyha lóg ki a sorból. Az 1948-ban épült házhoz fél hektáros telek tartozik, az udvaron étkező és pihenő részleg egyaránt kialakításra került (a képek forrása: MLS).

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?