7 °C Budapest

Nézd meg az Oscar-díjas színésznő rusztikus villáját - képek

Pénzcentrum
2009. november 30. 12:02

A 43 éves amerikai színésznő Halle Berry nagyszerű alakításai mellett arról is híres, hogy előszeretettel fekteti ingatlanokba a pénzét. A hollywoodi lakáspiac egyik legaktívabb sztárja - aki már több alkalommal szerepelt a címlapokon -, ezúttal egy mediterrán stílusú házat dobott piacra 5 millió dollárért.

Az amerikai ingatlanos portálok beszámolói szerint a közelmúltban több tranzakció is kapcsolódott a színésznő nevéhez Los Angelesben és környékén. A hírek szerint jelenleg, mint eladó lépett az ingatlanpiacra, egyik malibui házát kínálja megvételre.

A ház korábban a tengerentúlon ismert 24 éves színész, Frankie Muniz tulajdonában volt, tőle vásárolta meg Halle Berry néhány évvel ezelőtt, de nem költözött be a házba.

A dél-kaliforniai ingatlan az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint nem csak az eladója miatt különleges, hanem kivitelében is jóval több a hasonló jellegű házaknál.

A falaknak erőt adnak a megmunkálatlannak tűnő, mégis művészi mestermunkával kialakított kőfalak. Az átfogó felújítási munkálatok igazi vidéki jelleget kölcsönöznek az egyébként is rusztikus ingatlannak. Az átalakítás során megkülönböztetett figyelmet fordítottak arra, hogy megőrizzék a ház eredeti jellegét, ami tükröződik a széles pallódeszkákon, a belső tereket uraló fagerendákon, a nyílászárókon és a kovácsoltvas korlátokon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A csillárokkal a korabeli hatást kívánták erősíteni, modern kialakításával egyedül csak a konyha lóg ki a sorból. Az 1948-ban épült házhoz fél hektáros telek tartozik, az udvaron étkező és pihenő részleg egyaránt kialakításra került (a képek forrása: MLS).

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem