4 °C Budapest

Sztárluxus: íme a világhírű sportoló villája + képek

2009. október 24. 10:02

Bret Saberhagen, a világhírű baseball-játékos eladja kaliforniai luxusotthonát. A ház igazán különleges, csakúgy, mint az ára...

 

Eadja kaliforniai otthonát a kilencvenes évek legendás baseball-sztárja, Brett Saberhagen.

 


A Boston Red Sox egykori legendás játékosa, Bret Saberhagen eladja kaliforniai villáját. Úgy tudni, nem anyagi nehézségek miatt költözik, csupán szeretne egy kissé közelebb lenni a tengerparthoz.


A csodás ingatlan 1,2 hektáros birtokon terül el, amin a főépület mellett helyet kapott egy kisebb vendégház is. Az egykori sportsztár nem hazudtolta meg a labdajátékok iránti rajongását: egy petanque-pályát is építtetett

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


A hatalmas házban -melynek legtöbb szobáját csodás fa-berakás borítja- helyet kapott egy tágas nappali (természetesen Saberhagen sportrelikviáival díszítve), egy minden igényt kielégítő konyha, és egy külön moziszoba is.


Természetesen egyetlen celeb-ingatlan sem maradhat úszómedence nélkül: ezzel együtt kerül Saberhagen háza 3,25 millió dollárba, azaz mintegy 574 millió forintba. 

Fotók: luxist.com

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem