27 °C Budapest

Sztárluxus: íme a világhírű sportoló villája + képek

2009. október 24. 10:02

Bret Saberhagen, a világhírű baseball-játékos eladja kaliforniai luxusotthonát. A ház igazán különleges, csakúgy, mint az ára...

 

Eadja kaliforniai otthonát a kilencvenes évek legendás baseball-sztárja, Brett Saberhagen.

 


A Boston Red Sox egykori legendás játékosa, Bret Saberhagen eladja kaliforniai villáját. Úgy tudni, nem anyagi nehézségek miatt költözik, csupán szeretne egy kissé közelebb lenni a tengerparthoz.


A csodás ingatlan 1,2 hektáros birtokon terül el, amin a főépület mellett helyet kapott egy kisebb vendégház is. Az egykori sportsztár nem hazudtolta meg a labdajátékok iránti rajongását: egy petanque-pályát is építtetett

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


A hatalmas házban -melynek legtöbb szobáját csodás fa-berakás borítja- helyet kapott egy tágas nappali (természetesen Saberhagen sportrelikviáival díszítve), egy minden igényt kielégítő konyha, és egy külön moziszoba is.


Természetesen egyetlen celeb-ingatlan sem maradhat úszómedence nélkül: ezzel együtt kerül Saberhagen háza 3,25 millió dollárba, azaz mintegy 574 millió forintba. 

Fotók: luxist.com

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?