Az olimpiai bajnok úszó 650 milliós luxusvillája: lenyűgöző képek

2009. augusztus 5. 10:22

3,5 millió dollárért adta el luxusotthonát a világ-és olimpia bajnok úszó, Lenny Krayzelburg. A sportoló hollywoodi villája egyszerűen lenyűgöző.


A 315 négyzetméter alapterületű villa Los Angeles egyik legjobb környékén, Hollywood Hills sztárokkal zsúfolt vidékén található. Lenny Krayzelburg olimpiai-és világbajnok amerikai úszófenoménnek 3,5 millió dollárért, azaz közel 650 millió forintért sikerült eladni az ingatlant (igaz, néhány hónapja még másfélszereséért hirdette meg azt).

Az 1963-ban épült ház érdekessége a 13 méter hosszú nappali, amelynek hatalmas üvegablakai lenyűgöző panorámát biztosítanak.

 

A nappaliból természetesen a hatalmas kandalló és a különc műtárgyak sem hiányozhatnak.

 

Az óriási konyha az épület egyik legizgalmasabb része: minden szükséges eszközzel felszerelt.

 

Az épület speciális díszkivilágítást kapott, mely állítólag jelentős távolságból is figyelemfelkeltő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Krayzelburg saját bevallása szerint nagyon szereti a hatalmas tereket, ezért is ilyen tágas és világos a hálószobája.

 

Egy olimpiai és világbajnok úszó házából nem hiányozhat a medence sem, mely egy nemrég épült vízeséssel is ki van egészítve.

 

Fotók: bergproperties.com

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?