Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

2009. július 29. 08:17

A Magyar Hírlap értesülései szerint a február óta előzetes letartóztatásban lévő VII. kerületi polgármester több százmillió forintot érő luxuspalotát vásárolt Keszthelyen, amit előbb felújíttatott, majd műkincsekkel tett még otthonosabbá.

A hírek szerint az eddig bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűnsegédletével és hivatali visszaéléssel gyanúsított polgármester ellen felhozott vádak a kötelességszegéssel, valamint üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel bővültek.

Forrás: Magyar Hírlap

A lap helyi forrásoktól megtudta, hogy Hunvald György - aki az erzsébetvárosi kisnyugdíjasokat megható módon trolival járt be dolgozni munkahelyére - a Balaton mellett vásárolt és felújított villában pihente ki a közszolgálat fáradalmait.

A felújítási munkálatok nagyjából kétszázmillió forintba kerülhettek. A villába műkincsek is érkeztek egy önkormányzati dolgozó közreműködésével, akinek felesége egy aukciós házban dolgozott, hat darab festményt innen szállítottak le a luxushajlékba.

Forrás: Magyar Hírlap

Ügyvédei nemrégiben kezdeményezték, hogy a polgármester előzetes letartóztatását változtassák házi őrizetté, azonban a bíróság elutasította a kérelmet.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem