4 °C Budapest

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

2009. július 29. 08:17

A Magyar Hírlap értesülései szerint a február óta előzetes letartóztatásban lévő VII. kerületi polgármester több százmillió forintot érő luxuspalotát vásárolt Keszthelyen, amit előbb felújíttatott, majd műkincsekkel tett még otthonosabbá.

A hírek szerint az eddig bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűnsegédletével és hivatali visszaéléssel gyanúsított polgármester ellen felhozott vádak a kötelességszegéssel, valamint üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel bővültek.

Forrás: Magyar Hírlap

A lap helyi forrásoktól megtudta, hogy Hunvald György - aki az erzsébetvárosi kisnyugdíjasokat megható módon trolival járt be dolgozni munkahelyére - a Balaton mellett vásárolt és felújított villában pihente ki a közszolgálat fáradalmait.

A felújítási munkálatok nagyjából kétszázmillió forintba kerülhettek. A villába műkincsek is érkeztek egy önkormányzati dolgozó közreműködésével, akinek felesége egy aukciós házban dolgozott, hat darab festményt innen szállítottak le a luxushajlékba.

Forrás: Magyar Hírlap

Ügyvédei nemrégiben kezdeményezték, hogy a polgármester előzetes letartóztatását változtassák házi őrizetté, azonban a bíróság elutasította a kérelmet.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?