19 °C Budapest

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

2009. július 29. 08:17

A Magyar Hírlap értesülései szerint a február óta előzetes letartóztatásban lévő VII. kerületi polgármester több százmillió forintot érő luxuspalotát vásárolt Keszthelyen, amit előbb felújíttatott, majd műkincsekkel tett még otthonosabbá.

A hírek szerint az eddig bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűnsegédletével és hivatali visszaéléssel gyanúsított polgármester ellen felhozott vádak a kötelességszegéssel, valamint üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett vesztegetéssel bővültek.

Forrás: Magyar Hírlap

A lap helyi forrásoktól megtudta, hogy Hunvald György - aki az erzsébetvárosi kisnyugdíjasokat megható módon trolival járt be dolgozni munkahelyére - a Balaton mellett vásárolt és felújított villában pihente ki a közszolgálat fáradalmait.

A felújítási munkálatok nagyjából kétszázmillió forintba kerülhettek. A villába műkincsek is érkeztek egy önkormányzati dolgozó közreműködésével, akinek felesége egy aukciós házban dolgozott, hat darab festményt innen szállítottak le a luxushajlékba.

Forrás: Magyar Hírlap

Ügyvédei nemrégiben kezdeményezték, hogy a polgármester előzetes letartóztatását változtassák házi őrizetté, azonban a bíróság elutasította a kérelmet.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?