16 °C Budapest

475 milliót varázsolt össze az elhízott tinédzserboszorkány

Pénzcentrum
2009. július 29. 15:02

2,5 millió dollárért, átszámítva 475 millió forintért adta el Los Angelesben található otthonát a hazánkban is vetített "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozat főszereplője, a 33 éves Melissa Joan Hart.

A mediterrán stílusban épült 442 négyzetméter alapterületű ingatlan kilenc hónap alatt, jelentős kedvezményt követően találta meg új tulajdonosát. A színésznő még tavaly októberben kezdte meg az értékesítést 3,25 millió dollárért, végül többszöri engedményt követően 2,5 millió dollár került az adásvételi szerződésbe.

A színésznő négy éve vette a meditárrán stílusú házat

Az ötszobás ingatlan fejedelmi lakosztályából nyíló teraszról pompás kilátás tárul elénk, a pálmafákkal tarkított kertben medencét és gyermekjátékokat is találni (a színésznő két kisfiúnak adott életet az elmúlt években). A fűtésre nem sok szükség van, de a nappalit és a hálókat is kandallók élesítik, a ház ezen túl gyakorlatilag minden tekintetben a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.

Ez a kép tárul elénk a teraszról

Az ingatlanügynök elárulta, hogy a színésznő még 2005-ben vásárolta az ingatlant, de már megunta és egy szebb kilátással rendelkező otthonra vágyott, ezért került sor az eladásra.

A színésznőn az évek mellett a cukrásztermékek iránti rajongás is meglátszik

Az 1996 és 2003 között forgatott "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozaton túl Melissa Joan Hart több, a tengerentúlon vetített családi sorozatban is feltűnt. A közelmúltban azonban más vizekre evezett és idén május 30-án megnyitotta saját, Sweet Harts névre keresztelt cukrászdáját.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?