4 °C Budapest

475 milliót varázsolt össze az elhízott tinédzserboszorkány

Pénzcentrum
2009. július 29. 15:02

2,5 millió dollárért, átszámítva 475 millió forintért adta el Los Angelesben található otthonát a hazánkban is vetített "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozat főszereplője, a 33 éves Melissa Joan Hart.

A mediterrán stílusban épült 442 négyzetméter alapterületű ingatlan kilenc hónap alatt, jelentős kedvezményt követően találta meg új tulajdonosát. A színésznő még tavaly októberben kezdte meg az értékesítést 3,25 millió dollárért, végül többszöri engedményt követően 2,5 millió dollár került az adásvételi szerződésbe.

A színésznő négy éve vette a meditárrán stílusú házat

Az ötszobás ingatlan fejedelmi lakosztályából nyíló teraszról pompás kilátás tárul elénk, a pálmafákkal tarkított kertben medencét és gyermekjátékokat is találni (a színésznő két kisfiúnak adott életet az elmúlt években). A fűtésre nem sok szükség van, de a nappalit és a hálókat is kandallók élesítik, a ház ezen túl gyakorlatilag minden tekintetben a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.

Ez a kép tárul elénk a teraszról

Az ingatlanügynök elárulta, hogy a színésznő még 2005-ben vásárolta az ingatlant, de már megunta és egy szebb kilátással rendelkező otthonra vágyott, ezért került sor az eladásra.

A színésznőn az évek mellett a cukrásztermékek iránti rajongás is meglátszik

Az 1996 és 2003 között forgatott "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozaton túl Melissa Joan Hart több, a tengerentúlon vetített családi sorozatban is feltűnt. A közelmúltban azonban más vizekre evezett és idén május 30-án megnyitotta saját, Sweet Harts névre keresztelt cukrászdáját.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?