8 °C Budapest

475 milliót varázsolt össze az elhízott tinédzserboszorkány

Pénzcentrum
2009. július 29. 15:02

2,5 millió dollárért, átszámítva 475 millió forintért adta el Los Angelesben található otthonát a hazánkban is vetített "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozat főszereplője, a 33 éves Melissa Joan Hart.

A mediterrán stílusban épült 442 négyzetméter alapterületű ingatlan kilenc hónap alatt, jelentős kedvezményt követően találta meg új tulajdonosát. A színésznő még tavaly októberben kezdte meg az értékesítést 3,25 millió dollárért, végül többszöri engedményt követően 2,5 millió dollár került az adásvételi szerződésbe.

A színésznő négy éve vette a meditárrán stílusú házat

Az ötszobás ingatlan fejedelmi lakosztályából nyíló teraszról pompás kilátás tárul elénk, a pálmafákkal tarkított kertben medencét és gyermekjátékokat is találni (a színésznő két kisfiúnak adott életet az elmúlt években). A fűtésre nem sok szükség van, de a nappalit és a hálókat is kandallók élesítik, a ház ezen túl gyakorlatilag minden tekintetben a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.

Ez a kép tárul elénk a teraszról

Az ingatlanügynök elárulta, hogy a színésznő még 2005-ben vásárolta az ingatlant, de már megunta és egy szebb kilátással rendelkező otthonra vágyott, ezért került sor az eladásra.

A színésznőn az évek mellett a cukrásztermékek iránti rajongás is meglátszik

Az 1996 és 2003 között forgatott "Sabrina, a tinédzserboszorkány" című sorozaton túl Melissa Joan Hart több, a tengerentúlon vetített családi sorozatban is feltűnt. A közelmúltban azonban más vizekre evezett és idén május 30-án megnyitotta saját, Sweet Harts névre keresztelt cukrászdáját.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem