2 °C Budapest

Lagzi Lajcsitól vett lakást Andy Wajna

Pénzcentrum
2009. július 31. 08:18

Rövidesen beköltözhetőek lesznek azok az apartmanházak, amelyek Galambos Lajos - népszerű nevén Lagzi Lajcsi - előadóművész vállalkozásában készültek el.

A használatbavételi engedélyt követően szeptemberben lesz az átadás. Galambos Lajos a tatai Öreg-tó partján, az úgynevezett Tófarokban, az első ütemben hatvan, 40-90 négyzetméteres apartmant építtetett két háztömbben. Áruk berendezéssel együtt 275 ezertől 500 ezer euróig terjed.

Galambos Lajos lapunknak elmondta, a pénzügyi válság ugyan őt sem kerülte el, de végül is sikerült terveit teljesíteni és külső hitel felvétele nélkül befejezni a beruházást. Az első vevők között van Andy Vajna világhírű producer és médiavállalkozó.

Galambos Lajos Tata közelében egy olyan ökotelepülés kialakítását is tervezi, amely alkalmas lesz az aktív, stresszmentes pihenésre, időtöltésre. A tervek már készülnek, jövőre a munkálatok is megkezdődnek.

Galambos Lajos ingatlanfejlesztőként már túl van a szárnypróbálgatáson, épített lakásokat Komáromban is az egykori szovjet katonai laktanya hasznosításával és befektetőként részt vett a komáromi lovarda felújításában.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58