17 °C Budapest

Lagzi Lajcsitól vett lakást Andy Wajna

Pénzcentrum
2009. július 31. 08:18

Rövidesen beköltözhetőek lesznek azok az apartmanházak, amelyek Galambos Lajos - népszerű nevén Lagzi Lajcsi - előadóművész vállalkozásában készültek el.

A használatbavételi engedélyt követően szeptemberben lesz az átadás. Galambos Lajos a tatai Öreg-tó partján, az úgynevezett Tófarokban, az első ütemben hatvan, 40-90 négyzetméteres apartmant építtetett két háztömbben. Áruk berendezéssel együtt 275 ezertől 500 ezer euróig terjed.

Galambos Lajos lapunknak elmondta, a pénzügyi válság ugyan őt sem kerülte el, de végül is sikerült terveit teljesíteni és külső hitel felvétele nélkül befejezni a beruházást. Az első vevők között van Andy Vajna világhírű producer és médiavállalkozó.

Galambos Lajos Tata közelében egy olyan ökotelepülés kialakítását is tervezi, amely alkalmas lesz az aktív, stresszmentes pihenésre, időtöltésre. A tervek már készülnek, jövőre a munkálatok is megkezdődnek.

Galambos Lajos ingatlanfejlesztőként már túl van a szárnypróbálgatáson, épített lakásokat Komáromban is az egykori szovjet katonai laktanya hasznosításával és befektetőként részt vett a komáromi lovarda felújításában.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm