Lagzi Lajcsitól vett lakást Andy Wajna

Pénzcentrum
2009. július 31. 08:18

Rövidesen beköltözhetőek lesznek azok az apartmanházak, amelyek Galambos Lajos - népszerű nevén Lagzi Lajcsi - előadóművész vállalkozásában készültek el.

A használatbavételi engedélyt követően szeptemberben lesz az átadás. Galambos Lajos a tatai Öreg-tó partján, az úgynevezett Tófarokban, az első ütemben hatvan, 40-90 négyzetméteres apartmant építtetett két háztömbben. Áruk berendezéssel együtt 275 ezertől 500 ezer euróig terjed.

Galambos Lajos lapunknak elmondta, a pénzügyi válság ugyan őt sem kerülte el, de végül is sikerült terveit teljesíteni és külső hitel felvétele nélkül befejezni a beruházást. Az első vevők között van Andy Vajna világhírű producer és médiavállalkozó.

Galambos Lajos Tata közelében egy olyan ökotelepülés kialakítását is tervezi, amely alkalmas lesz az aktív, stresszmentes pihenésre, időtöltésre. A tervek már készülnek, jövőre a munkálatok is megkezdődnek.

Galambos Lajos ingatlanfejlesztőként már túl van a szárnypróbálgatáson, épített lakásokat Komáromban is az egykori szovjet katonai laktanya hasznosításával és befektetőként részt vett a komáromi lovarda felújításában.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?