18 °C Budapest

Te akarsz outletvárosban élni?

Pénzcentrum
2007. december 17. 10:00

Jövő tavasszal nyílik a Budaörs külterületén épülő M1 Outlet & Shopping Center nevű komplexum, amellyel megvalósulni látszik az a folyamat, hogy a térségben egy outletváros formálódik - olvasható a Világgazdaságban.

Dr. Breznay Attila vezérigazgató-helyettes elmondása alapján az M1 Outlet & Shopping Center létrehozásával egy újfajta, plázajellegű bevásárlóközpontot valósítanak meg. Az épület az outleteknél eddig nem, vagy csupán ritkán alkalmazott zárt felépítményi technológiát alkalmazza.

M1 Outlet & Shopping Center többségében multibrand üzleteiben világmárkák és prémium kategóriás márkák lesznek majd megtalálhatóak az egyéb szolgáltatási pontokon (például étterem, kávézó, gyermekjátszó és -megőrző, autómosó) túl.

Az amerikai tapasztalatok szerint az outletekbe látogató vásárlók nem csupán az olykor 30-70 százalékkal csökkentett árú outlet termékeket vásárolják meg, hanem betérnek olyan üzletekbe is, ahol teljes áron kínálnak termékeket.

A koncepció tehát nem új keletű, az Egyesült Államokban a 90-es évek végétől kezdve működik ilyen bevásárlóközpont, Európában pedig az első ilyen épület a Noventa di Piave Olaszországban, Velence mellett nyílik.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az épületben a közös területek 85 százaléka természetes bevilágítású, a vásárlóutca fölé épített légkezelő berendezés pedig 100 százalékos friss levegő aránnyal működik. Az M1 Outlet & Shopping Center két szinten 16 500 nm alapterületen 10 500 nm bérbe adható kereskedelmi területet biztosít. A vásárlókat 400 férőhelyes 11 000 nm alapterületű díjtalan mélygarázs és 100 férőhelyes felszíni parkoló várja.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?