Te akarsz outletvárosban élni?

Pénzcentrum
2007. december 17. 10:00

Jövő tavasszal nyílik a Budaörs külterületén épülő M1 Outlet & Shopping Center nevű komplexum, amellyel megvalósulni látszik az a folyamat, hogy a térségben egy outletváros formálódik - olvasható a Világgazdaságban.

Dr. Breznay Attila vezérigazgató-helyettes elmondása alapján az M1 Outlet & Shopping Center létrehozásával egy újfajta, plázajellegű bevásárlóközpontot valósítanak meg. Az épület az outleteknél eddig nem, vagy csupán ritkán alkalmazott zárt felépítményi technológiát alkalmazza.

M1 Outlet & Shopping Center többségében multibrand üzleteiben világmárkák és prémium kategóriás márkák lesznek majd megtalálhatóak az egyéb szolgáltatási pontokon (például étterem, kávézó, gyermekjátszó és -megőrző, autómosó) túl.

Az amerikai tapasztalatok szerint az outletekbe látogató vásárlók nem csupán az olykor 30-70 százalékkal csökkentett árú outlet termékeket vásárolják meg, hanem betérnek olyan üzletekbe is, ahol teljes áron kínálnak termékeket.

A koncepció tehát nem új keletű, az Egyesült Államokban a 90-es évek végétől kezdve működik ilyen bevásárlóközpont, Európában pedig az első ilyen épület a Noventa di Piave Olaszországban, Velence mellett nyílik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az épületben a közös területek 85 százaléka természetes bevilágítású, a vásárlóutca fölé épített légkezelő berendezés pedig 100 százalékos friss levegő aránnyal működik. Az M1 Outlet & Shopping Center két szinten 16 500 nm alapterületen 10 500 nm bérbe adható kereskedelmi területet biztosít. A vásárlókat 400 férőhelyes 11 000 nm alapterületű díjtalan mélygarázs és 100 férőhelyes felszíni parkoló várja.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?