28 °C Budapest
Mutatjuk, hogy kaszálhatsz nagyot diploma nélkül: ez lenne a megoldás?

Mutatjuk, hogy kaszálhatsz nagyot diploma nélkül: ez lenne a megoldás?

2018. augusztus 3. 18:30

Az informatikusok képzésében kínál a friss lehetőséget az IT-munkaerő közvetítésében a Training360 Kft., szeptember 16-ig lehet jelentkezni az ingyenes IT képzésekre, amelyek elvégzése után akár rögtön munkába is állhatnak a résztvevők.

Augusztus 6-áig, vagyis hétfőig lehet még leadni a pótfelvételi jelentkezéseket, azonban érdemes a főiskolai, egyetemi képzések mellett számításba venni más lehetőségeket is. Az előttünk álló években, évtizedekben a hagyományos munkák és így az állások mintegy 40 százaléka szűnhet meg, és a továbbiak is átalakulnak, az informatikai szaktudás viszont kecsegtető jövőképet jelenthet a munkavállalóknak. A programozók, informatikusok iránti igény a munkaerőpiacon a következő 5-10 évben folyamatosan növekedhet, mindez pedig előreláthatóan kedvezően hat a várható fizetésekre is. A Training360 ősszel induló képzései keretében junior fejlesztői és junior alkalmazás üzemeltetői végzettséget, nemzetközi minősítést és új karriert kínálnak, nem csak az egyetemről első körben lemaradóknak, hanem bárkinek, aki affinitást érez az informatikai pálya iránt. A képzések kimondottan a munkaadókra szabottak, egyrészt biztos állást nyújthatnak, valamint megbízható életpálya kezdetét jelenthetik. A Training360 képzése részben állami hozzájárulással valósul meg, ennek is köszönhetően a sikeresen teljesített képzés és vizsgák esetén a résztvevők számára ingyenes az oktatás, a kezdeti időszak után a munkáltatók vonzó jövedelmet adnak és további fejlődési, képzési lehetőségeket biztosítanak. Ideális esetben már akár a képzés megkezdése után 2 hónappal munkába tud állni a résztvevő és innentől kezdve fizetést is kaphat, miközben a képzése mellett a betanítása is már az új munkahelyén zajlik.

Az IT-piacon egyértelműen az a trend, hogy a dolgozók képzése nem befejeződik, hanem elkezdődik a munkába állás pillanatában. Mind a munkavállalónak, mind a munkáltatónak az az érdeke, hogy a belépő, fiatal tehetségek mihamarabb kiteljesedhessenek szakmájukban. A fejlődési lehetőség egyértelműen megtartó erő az Y és Z generáció számára, akiknél nemcsak a fizetés és az ideális munkakörülmények, hanem a fejlődés, előrelépés, lehetősége is fókuszban van. Ez a felelős hozzáállás meghálálja magát a munkáltatónak is, hiszen csökkenti a fluktuációt és motiváltabbak lesznek a munkavállalók, akik így hamarabb tudnak magasabb szaktudást igénylő feladatokat is elvégezni. Ezzel egyértelmű win-win helyzetet lehet teremteni a munkáltató és a munkavállaló között

- emelte ki Nyisztor József, a Training360 Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte

A jelentkezők kiválasztása többlépcsős: felmérik a logikus és analitikus gondolkodást, együttműködést, problémamegoldást és az algoritmizáló készségeket, valamint a középfokú angol nyelvtudást. Az alkalmazás üzemeltetői képzéshez német nyelvtudás (nyelvvizsga nem feltétel) is szükséges, a végzett résztvevők pedig hazánk vezető informatikai vállalatainál, például az IT Services Hungary kötelékében kezdhetik el új karrierjüket. A felvételi folyamata iránt érdeklődőknek érdemes részt venniük a Training360 Nyílt napján, amelyet augusztus 29-én, 17 órai kezdettel tartanak a budapesti képzési központban. E modern munkakörnyezetben készítik fel a jövőbeni résztvevőket a mai munkahelyi feladatokat pontosan szimuláló egyéni és a csoportmunkákkal.

A jelentkezési határidő szeptember 16. a novemberben induló, egész napos képzésekre, amelyekre a digitális világban jártas, nyitott, logikus gondolkodású, legalább középfokú végzettséggel, valamint angol illetve angol és német nyelvismerettel rendelkezőket keresnek.Frissen érettségizettektől a diplomás karrierváltókig számos érdeklődőre számítanak a jelentkezők között, köztük azokra is, akik még nem találták meg a helyüket a munkaerőpiacon vagy az oktatásban, például nem jutottak be egyetemre, vagy kifejezetten ingyenes képzési lehetőséget keresnek.

NEKED AJÁNLJUK
Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 11. csütörtök
Zsuzsanna, Tiborc, Lilian
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?