15 °C Budapest

Tömegek állnak sorba a Tescóban, Sparban: ilyen akció idén már nem lesz

2017. szeptember 1. 11:03

Ma már minden iskolában becsöngettek: elkezdődött a tanév, amit rengeteg család a pénztárcáján is érez. Jelentősen megnőnek a kiadások augusztus végén, szeptember elején. Viszont rengeteget spórolhatunk, ha kihasználjuk a különböző akciók adta lehetőségeket. Megnéztük, a héten milyen ajánlatokkal várnak az áruházláncok.

Ma már minden iskolában becsöngettek: elkezdődött a tanév, amit rengeteg család a pénztárcáján is érez. Háztartásonként átlagosan közel 20 ezer forintot költenek a szülők gyermekük iskolakezdésére -derült kia Központi Statisztikai Hivatal felméréséből.

A Budapest Bank is készített egy kutatást augusztusban. E szerint viszont jóval nagyobb költségei vannak a magyar családoknak a tanévkezdéskor: az általános iskolás gyereket nevelő háztartások a tavalyi 64 ezer forinthoz képest idén 54 ezer forintos kiadásra számítanak, a középiskolás gyerekek esetében 61 ezer forint helyett 67 ezer forint lesz a várható kiadás.

Augusztus eleje óta minden az iskolakezdésről szól a kereskedelemben: áruházláncok sora hirdeti úton-útfélen, milyen akciókkal várják a tanévkezdésre készülő szülőket. Aki eddig várt a bevásárlással, annak viszont érdemes most felkerekednie: itt az utolsó hajrá, ilyen akció nem lesz már az idén.

Az üzletekben még mindenhol találni iskolatáskát, füzeteket, írószereket, ám nem mindegyik áruházlánc hirdeti már ezeket a termékeket az akciós újságjában. Így van ezzel például a Lidl, ez viszont nem jelenti azt, hogy az üzletben ne tudnánk megvásárolni, amire még szükségünk van. Máshol viszont akadnak még bőven akciós ajánlatok a heti kiadványokban, ezekből szemezgettünk.

Tesco

Elképzelhető, hogy a mai évnyitón és az első osztályfőnöki órán kiderül még, hogy szükség van extra füzetekre. A héten minden füzetet 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk meg a Tescóban, az 50 darabos félfamentes rajzlapot pedig 69 forintért szerezhetjük be.

Jól járunk akkor is, ha most vásároljuk meg a gyerekek egészségügyi csomagjához tartozó dolgokat: az Ooops! Classic szalvéta csomagja a héten 17 százalékkal olcsóbb, 139 forintba kerül, ugyanezen márka 90 darabos zsebkendőjéért pedig 169 forintot kell fizetni. Az 5 darabos grafitceruza-szett mindössze 95 forint, ollót már 149 forintért kaphatunk. A tolltartók is le vannak árazva, most 1490 helyett 990 forintért szerezhetünk be egyet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATT: Lapozd át a Tesco e heti akciós kiadványát!

Auchan

Ha nincs még uzsonnásdobozunk, akkor érdemes betérni az áruházba: a 0,4 literes 199, a 0,9 literes 259, az 1,3 literes 299 forintba kerül. Ha Disney-figurásra vágyik a gyerek, kicsit drágább lesz a doboz: az 1,3 literes 499 forint. Kéztörlőre is szükség van az iskolában, 30X50 centiméteres darabot már 199 forintért vásárolhatunk.

60 lapos spirálfüzetet 68 forintért, 32 lapos állatos vagy gyümölcsös előlapú A5-ös füzetet pedig a héten 99 forintért kaphatunk. Az 5 darabos golyóstollszett ára 579, a Frixion Ball radírozható toll és Supergrip G golyóstoll 699 forintba kerül.

KATT: Még több akciós termék az Auchan e heti akciós kiadványában!

Aldi

Az Aldi akciós kiadványában sincs túl sok, iskolakezdéssel kapcsolatos termék. Ha viszont kulacsra vagy uzsonnásdobozra lenne szükség, érdemes betérni, 1299 forintért kaphatjuk meg a Disney-figurás termékeket. Jól jön az iskolakezdéskor néhány tárolódoboz is, ezeket most akciósan 3999 forint helyett 3499 forintért vásárolhatjuk meg.

KATT: Nézd meg az Aldi e heti akciós kínálatát!

Interspar

Az Interspar kiadványában sincsenek akciós termékek, viszont azt írják,  augusztus 31-e és szeptember 13-a között minden iskolakezdéshez szükséges eszközre 15 százalék kedvezményt adnak.

KATT: Szuper akciókkal vár a héten az Interspar

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 24. vasárnap
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
A siketek világnapja
Szeptember 24.
Tengerészeti világnap
Szeptember 24.
A fehér kendő napja
Szeptember 24.
A szív világnapja
Szeptember 24.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. szeptember 23. 19:18
Hello vidék  |  2023. szeptember 24. 06:30
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM