2020. augusztus 4. kedd Domonkos, Dominika

Leállás a magyar banknál: mi lesz most az ügyfelekkel?


Délelőtt kaptunk emailt olvasónktól, hogy nem tud belépni a CIB Bank netbankjába. A hiba olvasónk szerint a bank mobilappjának hibájából eredehet.

PÉNZRE VAN SZÜKSÉGED?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban ezúttal 1,5 millió forintos hitelösszeget, és 7 éves futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót az MKB Bank nyújtja (THM 11,43%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank ajánlata (THM 11,73%) sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste Bank, és a Budapest Bank személyi kölcsön konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

11:50-kor kaptunk egy emailt egy olvasónktól, miszerint nem tud belépni a CIB netbankjába. A hibát az okozza, hogy a bank mobilapplikációja nem készít neki tokent, ami ahhoz kéne, hogy belépjen a bank netes felületére. Olvasónk levele szerint a mobilja azt a hiba üzenetet írja ki, hogy vagy nincs internete (pedig van), vagy a bank rendszere átmenetileg nem elréhető. A Péncentrum szerkesztőségében az egyik kollégának is a banknál van számlája, és neki sem sikerült tokent képezni a netbanki belépéshez a mobilján. 

A fenti problémával nem tudjuk, hogy összefügg-e, de a bank honlapja is akadozik, nehezen jön be.

Megkérdeztük a bankot, hogy tapasztalják-e a problémát, és mi okozza a fennakadást, amint válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Frissítés 14:18

A CIB Bank lapunkhoz eljuttatott közleményében jelezte, hogy a hibát elhárították, az érintett rendszerek újra működnek, és ügyfeleik elnézését kérik, így szólt tájékoztatásuk:

"A problémát elhárítottuk, a CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank mobilalkalmazás és az eBroker ismét teljes funkcionalitással áll az ügyfelek rendelkezésére. Köszönjük ügyfeleink türelmét, és elnézésüket kérjük az okozott kellemetlenségért."

Frissítés 13:24

A CIB Bank válaszolt megkeresésünkre, megerősítették, hogy gondok vannak a rendszereikkel, válaszukat változtatás nélkül tesszük közzé.

"A CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank mobilalkalmazás és az eBroker jelenleg technikai okból nem elérhető. A szolgáltatások helyreállítása folyamatban van. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk ügyfeleinktől, és köszönjük megértésüket, türelmüket."

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

08.06-08.12
Országos

Aldi

08.06-08.12
Országos

Auchan

08.06-08.12
Országos

Spar

07.30-08.05
Országos

Interspar

07.30-08.05
Országos

Tesco

07.30-08.05
Országos

Lidl

07.30-08.05
Országos

Aldi

07.30-08.05
Országos