22 °C Budapest
Akár bruttó 500 ezret is kereshetsz egy hazai üzletláncnál

Akár bruttó 500 ezret is kereshetsz egy hazai üzletláncnál

2019. március 1. 18:30

A jelenlegi helyzet azt mutatja, hogy a bolthálózatokban nem az eladótérben, hanem a logisztikában, a raktárban, szállításban dolgozók kapják a legjobb béreket. Ugyan a targoncások nagyon jól keresnek, de most éppen a villanyszerelő végzettséggel rendelkező karbantartóknak és a sofőröknek ugrott meg a bére.

Magas juttatásokkal csábítják magukhoz a szakmunkás végzettséggel rendelkező munkaerőt a bolthálózatok. Már belépéskor magas fizetésre lehet számítani, de nagyobb gyakorlatot és szaktudást felmutatva ez még tovább emelkedhet - írja közleményében a blokkk.com.

A nagy bolthálózatok között a biatorbágyi Aldiban egy épület technikus bruttó 521 ezer forintot kereshet, egy raktári dolgozónak viszont bruttó 309 ezret ígérnek, ami két év után 349 ezer is lehet. 

A törökbálinti CBA tekintetében egy raktári logisztikai munkatárs az Aldi dolgozójához képest többet keres, bruttó 320 ezret, viszont egy tehergépjármű vezető ettől még többet, bruttó 470 ezret. A dolgozók béréhez 20500 forint a cafeteria tartozik. 

A székesfehérvári Lidlben egy targoncavezető bruttó 309 ezret vihet haza, míg egy karbantartó bruttó 523 ezret. Fizetésükből 25147 forint kerül Lidl kártyára. 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A gyáli Tescoban az online rendeléseket kiszállító sofőr bruttó 373 ezer forintos fizetést kap, a karbantartó viszont sokkal kevesebbet kap kézhez, egészen pontosan bruttó 288 ezret. Hat hónap próbaidő után viszont cafetéria és más bérkiegészítés is jár.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 24. szombat
Kinga, Kincső
29. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?