Most ingyen retúr repülőjegy minden új Malév-Citibank hitelkártyához!

Pénzcentrum
2009. május 26. 14:32

A 2009. május 1. - július 31. közötti időszakban minden Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igénylő és azt aktiváló ügyfél, aki 2009. szeptember 10-éig legalább egyszer készpénzfelvételre vagy vásárlásra használja ezt az új hitelkártyáját, ingyen retúr repülőjegyet kap ajándékba.* A Malév és a Citibank promóciója keretében a Malév 22 európai városba repülő menetrend szerinti járata közül az ügyfél választhatja ki az úti célt. Az ajándék retúr repülőjegy tartalmazza a hozzá kapcsolódó adókat, illetékeket és egyéb díjakat is, így a repülőútra már nem kell költeniük az új kártyabirtokosoknak. A Malév-Citibank Arany hitelkártyához ráadásul díjmentes utazási biztosítás is kapcsolódik. Az ajándék repülőjegyekkel 2009. szeptember 15. és december 15. között lehet utazni.

"A Citibank-hitelkártya több mint egy évtizede történt magyarországi bevezetése óta legalább tíz alkalommal jelentkeztünk új és egyedi megoldásokkal az egyre növekvő ügyféligényekre válaszolva. Ügyfeleink tudják, hogy a közös márkajelzésű hitelkártyáinkkal valóban jelentős hozzáadott értéket kapnak a kényelmes, rugalmas és biztonságos fizetőeszköz mellé. Egyik kiemelt partnerünkkel, a Malévval együtt most egy olyan, eddig példátlan promócióval jelentkezünk, mely iránt célcsoportunk körében nagy érdeklődésre számítunk, és ezzel együtt várjuk az ügyfélszám növekedését is." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

"A Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártya jelentős előnyt biztosít törzsutasainknak, hiszen használatával a Bónusz Pontok nemcsak az utazásokkal, de a mindennapi vásárlások során is gyűjthetők. Törzsutasaink pontjaikat a Malév oneworld szövetségi tagságának köszönhetően légitársaságunk hálózatán túl a szövetség több mint 700 célállomásra közlekedő járatain is felhasználhatják és tovább gyűjthetik." - hangsúlyozta Karim Makhlouf, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A promócióban részt vevő 22 célállomás - Amszterdam, Athén, Berlin, Dublin, Frankfurt, Genf, Göteborg, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Koppenhága, Lárnaka, London, Marosvásárhely, Párizs, Prága, Róma, Szaloníki, Szófia, Varsó, Velence és Zürich - közül minden ügyfél biztosan megtalálja a számára vonzó úti célt.

A Malév-Citibank hitelkártya igénylése a www.citibank.hu weboldalon egy egyszerű és gyors regisztrációval kezdeményezhető, ezt követően a Citibank munkatársai felkeresik az ügyfeleket, hogy az igényléshez kapcsolódó adminisztráció intézése is kényelmes legyen számukra. A kártyaigénylés történhet a Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is, melyet a 06-40-24-84-24-es helyi tarifával hívható kékszámon érhetnek el az ügyfelek.

Jelenleg 15 ezernél is több Malév-Citibank hitelkártya-birtokos ügyfél gyűjti a hitelkártyával történő vásárlások után is járó Duna Club Törzsutas Bónusz Pontokat, mely pontok repülőjegyekre válthatók a Malév, illetve a oneworld légitársaságok hálózatán is, a szerződési feltételek szerint.

A Malév-Citibank hitelkártya további előnyeiről és a promóció részletes feltételeiről a www.citibank.hu vagy a www.malev.hu weboldalakon található részletes információ. 

A többi bank, hasonló kedvezményeket nyújtó hitelkártyájáit egy korrábi cikkünkben mi is bemutattuk: Csak költsd a pénzt, és repülhetsz!

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 30. 18:23
Egy jogerős bírósági ítélet értelmében valótlanságot írt a KESMA bulvárnapilapja a Jobbik májusi tis...
Kiszámoló  |  2022. november 30. 17:15
Néhány napja írtam Argentínáról, az országról, ami iskolapéldája, hogyan tud egy populista vezetés t...
Holdblog  |  2022. november 30. 16:01
A réznek kifejezetten kedvezőek a hosszú távú kilátásai, mivel az energiaátmenet során jelentkező vi...
Bankmonitor  |  2022. november 30. 07:45
Az elmúlt hónapokban másról sem hallottunk, minthogy a hitelkamatok emelkednek. Ennek meg is volt az...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58