Most ingyen retúr repülőjegy minden új Malév-Citibank hitelkártyához!

Pénzcentrum
2009. május 26. 14:32

A 2009. május 1. - július 31. közötti időszakban minden Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igénylő és azt aktiváló ügyfél, aki 2009. szeptember 10-éig legalább egyszer készpénzfelvételre vagy vásárlásra használja ezt az új hitelkártyáját, ingyen retúr repülőjegyet kap ajándékba.* A Malév és a Citibank promóciója keretében a Malév 22 európai városba repülő menetrend szerinti járata közül az ügyfél választhatja ki az úti célt. Az ajándék retúr repülőjegy tartalmazza a hozzá kapcsolódó adókat, illetékeket és egyéb díjakat is, így a repülőútra már nem kell költeniük az új kártyabirtokosoknak. A Malév-Citibank Arany hitelkártyához ráadásul díjmentes utazási biztosítás is kapcsolódik. Az ajándék repülőjegyekkel 2009. szeptember 15. és december 15. között lehet utazni.

"A Citibank-hitelkártya több mint egy évtizede történt magyarországi bevezetése óta legalább tíz alkalommal jelentkeztünk új és egyedi megoldásokkal az egyre növekvő ügyféligényekre válaszolva. Ügyfeleink tudják, hogy a közös márkajelzésű hitelkártyáinkkal valóban jelentős hozzáadott értéket kapnak a kényelmes, rugalmas és biztonságos fizetőeszköz mellé. Egyik kiemelt partnerünkkel, a Malévval együtt most egy olyan, eddig példátlan promócióval jelentkezünk, mely iránt célcsoportunk körében nagy érdeklődésre számítunk, és ezzel együtt várjuk az ügyfélszám növekedését is." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

"A Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártya jelentős előnyt biztosít törzsutasainknak, hiszen használatával a Bónusz Pontok nemcsak az utazásokkal, de a mindennapi vásárlások során is gyűjthetők. Törzsutasaink pontjaikat a Malév oneworld szövetségi tagságának köszönhetően légitársaságunk hálózatán túl a szövetség több mint 700 célállomásra közlekedő járatain is felhasználhatják és tovább gyűjthetik." - hangsúlyozta Karim Makhlouf, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A promócióban részt vevő 22 célállomás - Amszterdam, Athén, Berlin, Dublin, Frankfurt, Genf, Göteborg, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Koppenhága, Lárnaka, London, Marosvásárhely, Párizs, Prága, Róma, Szaloníki, Szófia, Varsó, Velence és Zürich - közül minden ügyfél biztosan megtalálja a számára vonzó úti célt.

A Malév-Citibank hitelkártya igénylése a www.citibank.hu weboldalon egy egyszerű és gyors regisztrációval kezdeményezhető, ezt követően a Citibank munkatársai felkeresik az ügyfeleket, hogy az igényléshez kapcsolódó adminisztráció intézése is kényelmes legyen számukra. A kártyaigénylés történhet a Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is, melyet a 06-40-24-84-24-es helyi tarifával hívható kékszámon érhetnek el az ügyfelek.

Jelenleg 15 ezernél is több Malév-Citibank hitelkártya-birtokos ügyfél gyűjti a hitelkártyával történő vásárlások után is járó Duna Club Törzsutas Bónusz Pontokat, mely pontok repülőjegyekre válthatók a Malév, illetve a oneworld légitársaságok hálózatán is, a szerződési feltételek szerint.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Malév-Citibank hitelkártya további előnyeiről és a promóció részletes feltételeiről a www.citibank.hu vagy a www.malev.hu weboldalakon található részletes információ. 

A többi bank, hasonló kedvezményeket nyújtó hitelkártyájáit egy korrábi cikkünkben mi is bemutattuk: Csak költsd a pénzt, és repülhetsz!

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 18. 19:12
Az előző felelős szerkesztő több mint három év után távozott a népszerű YouTube-csatorna stábjának é...
Bankmonitor  |  2024. április 18. 16:39
Az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség kiterjesztésre kerül a postára is, ez a javaslat látott napv...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 18. 14:37
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
Holdblog  |  2024. április 18. 12:13
A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikvidi...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem