23 °C Budapest

Most ingyen retúr repülőjegy minden új Malév-Citibank hitelkártyához!

Pénzcentrum
2009. május 26. 14:32

A 2009. május 1. - július 31. közötti időszakban minden Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igénylő és azt aktiváló ügyfél, aki 2009. szeptember 10-éig legalább egyszer készpénzfelvételre vagy vásárlásra használja ezt az új hitelkártyáját, ingyen retúr repülőjegyet kap ajándékba.* A Malév és a Citibank promóciója keretében a Malév 22 európai városba repülő menetrend szerinti járata közül az ügyfél választhatja ki az úti célt. Az ajándék retúr repülőjegy tartalmazza a hozzá kapcsolódó adókat, illetékeket és egyéb díjakat is, így a repülőútra már nem kell költeniük az új kártyabirtokosoknak. A Malév-Citibank Arany hitelkártyához ráadásul díjmentes utazási biztosítás is kapcsolódik. Az ajándék repülőjegyekkel 2009. szeptember 15. és december 15. között lehet utazni.

"A Citibank-hitelkártya több mint egy évtizede történt magyarországi bevezetése óta legalább tíz alkalommal jelentkeztünk új és egyedi megoldásokkal az egyre növekvő ügyféligényekre válaszolva. Ügyfeleink tudják, hogy a közös márkajelzésű hitelkártyáinkkal valóban jelentős hozzáadott értéket kapnak a kényelmes, rugalmas és biztonságos fizetőeszköz mellé. Egyik kiemelt partnerünkkel, a Malévval együtt most egy olyan, eddig példátlan promócióval jelentkezünk, mely iránt célcsoportunk körében nagy érdeklődésre számítunk, és ezzel együtt várjuk az ügyfélszám növekedését is." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

"A Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártya jelentős előnyt biztosít törzsutasainknak, hiszen használatával a Bónusz Pontok nemcsak az utazásokkal, de a mindennapi vásárlások során is gyűjthetők. Törzsutasaink pontjaikat a Malév oneworld szövetségi tagságának köszönhetően légitársaságunk hálózatán túl a szövetség több mint 700 célállomásra közlekedő járatain is felhasználhatják és tovább gyűjthetik." - hangsúlyozta Karim Makhlouf, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A promócióban részt vevő 22 célállomás - Amszterdam, Athén, Berlin, Dublin, Frankfurt, Genf, Göteborg, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Koppenhága, Lárnaka, London, Marosvásárhely, Párizs, Prága, Róma, Szaloníki, Szófia, Varsó, Velence és Zürich - közül minden ügyfél biztosan megtalálja a számára vonzó úti célt.

A Malév-Citibank hitelkártya igénylése a www.citibank.hu weboldalon egy egyszerű és gyors regisztrációval kezdeményezhető, ezt követően a Citibank munkatársai felkeresik az ügyfeleket, hogy az igényléshez kapcsolódó adminisztráció intézése is kényelmes legyen számukra. A kártyaigénylés történhet a Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is, melyet a 06-40-24-84-24-es helyi tarifával hívható kékszámon érhetnek el az ügyfelek.

Jelenleg 15 ezernél is több Malév-Citibank hitelkártya-birtokos ügyfél gyűjti a hitelkártyával történő vásárlások után is járó Duna Club Törzsutas Bónusz Pontokat, mely pontok repülőjegyekre válthatók a Malév, illetve a oneworld légitársaságok hálózatán is, a szerződési feltételek szerint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Malév-Citibank hitelkártya további előnyeiről és a promóció részletes feltételeiről a www.citibank.hu vagy a www.malev.hu weboldalakon található részletes információ. 

A többi bank, hasonló kedvezményeket nyújtó hitelkártyájáit egy korrábi cikkünkben mi is bemutattuk: Csak költsd a pénzt, és repülhetsz!

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 12. 12:47
Hann Endre jó hírnévhez való jogának megsértése miatt perelte az ElkXrtuk című kurzusfilm gyártóját....
Bankmonitor  |  2024. április 12. 11:59
Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját ottho...
Holdblog  |  2024. április 12. 11:40
HOLD After Hours. Problémamegoldó podcastünk újabb fejezetében Szabó Dáviddal tárjuk fel a bitcoin,...
ChikansPlanet  |  2024. április 12. 10:28
Mi mindenről hajlandó valaki lemondani a fenntarthatóság érdekében? Bizonyos megszokásokról, élelmis...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem