25 °C Budapest
Young college man hands his resume to potential employer at college job fair. Other people are interviewing in the background.

Rengeteg embert keres az Aldi: ekkora fizetéssel csalogatnák a munkavállalókat

2022. február 4. 18:06

Újabb lépéssel mutatkozik be az ALDI Magyarország jövőbeli munkavállalói számára. A vállalat eddig áruházaknál tartott nyílt napokat, most viszont toborzó eseményt tart a fővárosban, amelyen bármely álláskereső részt vehet.

Az Aldi eddig áruházaknál tartott nyílt napokat, most viszont toborzó eseményt tart a fővárosban, amelyen bármely álláskereső részt vehet. A 2022. február 10-én Budapesten, az Erzsébet téri Akvárium Klub Aranyhal Konferencia Központjában megtartott rendezvényre minden olyan jelentkezőt várnak, aki szeretne közelebbről, első kézből tájékozódni a cég Regionális értékesítési vezetőitől a nyitott pozíciókról, a munkavégzési keretekről és lehetőségekről, valamint azokat, akik számára a közvetlen információk mellett kiemelten fontos a munkakeresési idő lerövidítése, a személyes találkozó és a segítségnyújtás az álláskeresés folyamatában.

A toborzó napon az áruházlánc a fővárosban és a Pest megyében található üzleteiben elérhető bolti eladó pozíciókra keres kollégákat. A délelőtt 10-től este 18 óráig tartó toborzórendezvényen a résztvevők személyesen találkozhatnak az áruház vezetőivel és a HR munkatársaival.

A toborzáson a jelentkezési folyamat egy napra, egyetlen alkalomra rövidül: a nyitott pozíciók iránt érdeklődőknek elég egy aktuális papíralapú önéletrajzzal érkezniük, a toborzó kollégák segítenek a helyszínen feltölteni az adatokat a vállalat digitális HR-rendszerébe, majd a feladatkörökről, juttatásokról, előre lépési lehetőségekről szóló tájékoztatás után a helyszínen sor kerülhet egy személyes interjúra.  

2022. január 1-jétől az ALDI valamennyi munkakörben 8 százalékkal emelte dolgozói bérét, és továbbra is kiemelten a hosszú távú karriert tervező kollégákat. A fővárosban a bolti eladóinak kezdőbére heti 40 órás munkavégzés esetében bruttó 377 100 forint, a pozícióban elérhető legmagasabb bér pedig bruttó 474 900 forint.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A vállalat bérezési politikájában fontos az elkötelezettség: minél hosszabb, az üzletnél eltöltött munkaviszonnyal rendelkezik a munkavállaló, annál magasabb bért kap, a bérsávokat pedig már az első munkanapján megismeri a munkatárs, így kiszámíthatóan tervezheti karrierjét. A pályakezdő kollégák számára a kínált pozíciók is lehetőséget nyújtanak a 25 év alatti fiataloknak járó adómentesség igénybevételére.   

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
coachco  |  2022.08.15 15:19
Amikor 1986-ban a diplomamunkámat egy olasz témából írtam, még fogalmam sem volt róla, milyen csodál...
perfekt  |  2022.08.15 08:41
A 34/2021 ITM rendelet értelmében a jövőben csak azok a szakemberek végezhetnek égéstermék-elvezető...
hrdoktor  |  2022.08.15 04:15
A várandósság miatt megnehezülhet a nők számára a munkahelyi helytállás. Milyen jogaik vannak, hogya...
vezetoi-coaching  |  2022.08.09 19:23
A spirál dinamika egy világszellem magyarázat a sok közül. Ragadós, ha egyszer megismered - hasonlóa...
laskainelli  |  2022.08.09 14:07
Gyakran akkor érkeznek hozzám a párok, amikor már van valakinek külső kapcsolata, vagy legalábbis eg...
Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?