11 °C Budapest
Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

2018. július 23. 11:32

Országszerte keresnek embereket töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörbe. Kíváncsiak voltunk, mégis milyen követeleményeknek kell megfelelniük a jelentkezőknek és mennyi fizetést remélhet az, aki esetleg munkát vállalna valamelyik Mol benzinkúton.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Nem kell nyelvtudás, de még szakmai tapasztalat sem ahhoz, hogy valaki elhelyezkedjen egy benzinkúton töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörben. Ez derül ki legalábbis a Profession.hu álláskereső portálon talált hirdetésekből.

Arról, hogy egy budapesti OMV kúton mennyit lehet keresni, májusban írtunk. Most arra voltunk kíváncsiak, milyen munkabért kínálnak a Mol benzinkutakon.

Nagy forgalmú VIII. kerületi Mol töltőállomás, shop eladó - kútkezelő munkakörbe keres kommunikatív munkatársat. Az ideális jelölt: barátságos, munkájára és környezetére igényes. Feladatkör: vásárlók kiszolgálása, vásárlói elégedettség növelése 12 órás műszakban. Amit kínálunk: rendezett munkajogi feltételek, kiváló munkakörülmények, beiskolázások, átképzések. Juttatás: alap + pótlékok + borravaló + jutalék

 - olvasható az egyik hirdetésben, amelyben a Kerepesi útra keresnek munkaerőt. A havi nettó fizetési keret 160 ezer forint.

Az Üllői úti egyik kútra is keresnek dolgozót, viszont a fizetés havi nettó 140 ezer forint, az egyéb juttatásokat tekintve pedig éves bónuszt, mozgóbért, cafeteriát és szakmai tréningeket említenek.

Vidéken jobb a fizetés

A celldömölki Mol töltőállomásra 8 órás munkarendbe várnak munkavállalókat töltőállomás-kezelő és shop eladó feladatok ellátására. A havi nettó fizetési keret 180 ezer forint, de a hirdetésben feltüntetik, hogy vannak még teljesítmény alapú plusz juttatások és a dolgozó számolhat még a borravalóval is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Bakonygyepesen szintén havi 180 ezres fizetést kínálnak, igaz, itt már 12 órás munkarendben kell dolgozni. Viszont itt is van éves bónusz. Az M5-ös autópálya melletti, Kecskeméthez közeli Mol benzinkúton szintén havi nettó 180 ezret fizetnek, viszont itt elengedhetetlen a saját gépkocsi a munkába járáshoz. A pápai Mol kúton szintén havi nettó 180 ezres fizetésért keresnek embert.

Mind a pesti, mind a vidéki kutakon rendezett munkajogi feltételeket, kiváló munkakörülményeket ajánlanak, és a legtöbb helyen szakmai képzéseken is részt vehet majd a leendő munkavállaló a hirdetések szerint.

Mitől függ a bér?

Az, hogy a különböző kutakon különböző béreket fizetnek a munkavállalóknak, nem annyira meglepő. A Mol Nyrt. ugyanis több mint 400 töltőállomással rendelkezik Magyarországon, melyek üzemeltetését a Mol-lal szerződött partnerek saját vállalkozásban végzik. A töltőállomások üzemeltetése pályázat útján nyerhető el. A töltőállomás üzemeltetésében közreműködő munkavállalók a partner, mint munkáltató alkalmazásában állnak, felettük a munkáltatói jogokat a partner gyakorolja, nem a Mol.  Vagyis a partner maga határozza meg, mennyit fizet az alkalmazottaknak.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
laskainelli  |  2021.10.19 09:08
  A tartós kapcsolatban élők számtalan problémát fel tudnak sorolni, hogy mi miatt szenvednek a tár...
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?