21 °C Budapest
Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

2018. július 23. 11:32

Országszerte keresnek embereket töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörbe. Kíváncsiak voltunk, mégis milyen követeleményeknek kell megfelelniük a jelentkezőknek és mennyi fizetést remélhet az, aki esetleg munkát vállalna valamelyik Mol benzinkúton.

Nem kell nyelvtudás, de még szakmai tapasztalat sem ahhoz, hogy valaki elhelyezkedjen egy benzinkúton töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörben. Ez derül ki legalábbis a Profession.hu álláskereső portálon talált hirdetésekből.

Arról, hogy egy budapesti OMV kúton mennyit lehet keresni, májusban írtunk. Most arra voltunk kíváncsiak, milyen munkabért kínálnak a Mol benzinkutakon.

Nagy forgalmú VIII. kerületi Mol töltőállomás, shop eladó - kútkezelő munkakörbe keres kommunikatív munkatársat. Az ideális jelölt: barátságos, munkájára és környezetére igényes. Feladatkör: vásárlók kiszolgálása, vásárlói elégedettség növelése 12 órás műszakban. Amit kínálunk: rendezett munkajogi feltételek, kiváló munkakörülmények, beiskolázások, átképzések. Juttatás: alap + pótlékok + borravaló + jutalék

 - olvasható az egyik hirdetésben, amelyben a Kerepesi útra keresnek munkaerőt. A havi nettó fizetési keret 160 ezer forint.

Az Üllői úti egyik kútra is keresnek dolgozót, viszont a fizetés havi nettó 140 ezer forint, az egyéb juttatásokat tekintve pedig éves bónuszt, mozgóbért, cafeteriát és szakmai tréningeket említenek.

Vidéken jobb a fizetés

A celldömölki Mol töltőállomásra 8 órás munkarendbe várnak munkavállalókat töltőállomás-kezelő és shop eladó feladatok ellátására. A havi nettó fizetési keret 180 ezer forint, de a hirdetésben feltüntetik, hogy vannak még teljesítmény alapú plusz juttatások és a dolgozó számolhat még a borravalóval is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Bakonygyepesen szintén havi 180 ezres fizetést kínálnak, igaz, itt már 12 órás munkarendben kell dolgozni. Viszont itt is van éves bónusz. Az M5-ös autópálya melletti, Kecskeméthez közeli Mol benzinkúton szintén havi nettó 180 ezret fizetnek, viszont itt elengedhetetlen a saját gépkocsi a munkába járáshoz. A pápai Mol kúton szintén havi nettó 180 ezres fizetésért keresnek embert.

Mind a pesti, mind a vidéki kutakon rendezett munkajogi feltételeket, kiváló munkakörülményeket ajánlanak, és a legtöbb helyen szakmai képzéseken is részt vehet majd a leendő munkavállaló a hirdetések szerint.

Mitől függ a bér?

Az, hogy a különböző kutakon különböző béreket fizetnek a munkavállalóknak, nem annyira meglepő. A Mol Nyrt. ugyanis több mint 400 töltőállomással rendelkezik Magyarországon, melyek üzemeltetését a Mol-lal szerződött partnerek saját vállalkozásban végzik. A töltőállomások üzemeltetése pályázat útján nyerhető el. A töltőállomás üzemeltetésében közreműködő munkavállalók a partner, mint munkáltató alkalmazásában állnak, felettük a munkáltatói jogokat a partner gyakorolja, nem a Mol.  Vagyis a partner maga határozza meg, mennyit fizet az alkalmazottaknak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?