2 °C Budapest
Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

Kiderült: ennyit lehet keresni benzinkutasként egy pesti Mol kúton

2018. július 23. 11:32

Országszerte keresnek embereket töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörbe. Kíváncsiak voltunk, mégis milyen követeleményeknek kell megfelelniük a jelentkezőknek és mennyi fizetést remélhet az, aki esetleg munkát vállalna valamelyik Mol benzinkúton.

Nem kell nyelvtudás, de még szakmai tapasztalat sem ahhoz, hogy valaki elhelyezkedjen egy benzinkúton töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörben. Ez derül ki legalábbis a Profession.hu álláskereső portálon talált hirdetésekből.

Arról, hogy egy budapesti OMV kúton mennyit lehet keresni, májusban írtunk. Most arra voltunk kíváncsiak, milyen munkabért kínálnak a Mol benzinkutakon.

Nagy forgalmú VIII. kerületi Mol töltőállomás, shop eladó - kútkezelő munkakörbe keres kommunikatív munkatársat. Az ideális jelölt: barátságos, munkájára és környezetére igényes. Feladatkör: vásárlók kiszolgálása, vásárlói elégedettség növelése 12 órás műszakban. Amit kínálunk: rendezett munkajogi feltételek, kiváló munkakörülmények, beiskolázások, átképzések. Juttatás: alap + pótlékok + borravaló + jutalék

 - olvasható az egyik hirdetésben, amelyben a Kerepesi útra keresnek munkaerőt. A havi nettó fizetési keret 160 ezer forint.

Az Üllői úti egyik kútra is keresnek dolgozót, viszont a fizetés havi nettó 140 ezer forint, az egyéb juttatásokat tekintve pedig éves bónuszt, mozgóbért, cafeteriát és szakmai tréningeket említenek.

Vidéken jobb a fizetés

A celldömölki Mol töltőállomásra 8 órás munkarendbe várnak munkavállalókat töltőállomás-kezelő és shop eladó feladatok ellátására. A havi nettó fizetési keret 180 ezer forint, de a hirdetésben feltüntetik, hogy vannak még teljesítmény alapú plusz juttatások és a dolgozó számolhat még a borravalóval is.

Bakonygyepesen szintén havi 180 ezres fizetést kínálnak, igaz, itt már 12 órás munkarendben kell dolgozni. Viszont itt is van éves bónusz. Az M5-ös autópálya melletti, Kecskeméthez közeli Mol benzinkúton szintén havi nettó 180 ezret fizetnek, viszont itt elengedhetetlen a saját gépkocsi a munkába járáshoz. A pápai Mol kúton szintén havi nettó 180 ezres fizetésért keresnek embert.

Mind a pesti, mind a vidéki kutakon rendezett munkajogi feltételeket, kiváló munkakörülményeket ajánlanak, és a legtöbb helyen szakmai képzéseken is részt vehet majd a leendő munkavállaló a hirdetések szerint.

Mitől függ a bér?

Az, hogy a különböző kutakon különböző béreket fizetnek a munkavállalóknak, nem annyira meglepő. A Mol Nyrt. ugyanis több mint 400 töltőállomással rendelkezik Magyarországon, melyek üzemeltetését a Mol-lal szerződött partnerek saját vállalkozásban végzik. A töltőállomások üzemeltetése pályázat útján nyerhető el. A töltőállomás üzemeltetésében közreműködő munkavállalók a partner, mint munkáltató alkalmazásában állnak, felettük a munkáltatói jogokat a partner gyakorolja, nem a Mol.  Vagyis a partner maga határozza meg, mennyit fizet az alkalmazottaknak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.12.08 10:23
A 2022. november 16-án tartott Kormányinfón bejelentésre került, hogy a kormány turisztikai akcióter...
laskainelli  |  2022.12.06 20:29
  Az év vége – noha az elcsendesedést hozná el – sokak számára a pörgést, a végeláthatatlan felad...
hrdoktor  |  2022.12.05 06:29
Az aktív életmóddal az egészségünket és a koncentrációs képességeinket is javíthatjuk. [...] Bővebb...
ajovomunkahelye  |  2022.11.28 17:00
A világban zajló események, mint a világjárvány, a háború és a gazdasági bizonytalanság a különböző...
coachco  |  2022.11.26 10:31
Az alábbi írás főszereplői a fák, köztük egy bizonyos tölgy, a természet és az ember. [...] Bővebbe...
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?