Kiderült: ennyit kapna az RTL-től az ÉNB új felfedezettje

Kiderült: ennyit kapna az RTL-től az ÉNB új felfedezettje

2017. december 8. 16:04

A Facebookon figyeltünk fel egy bejegyzésre, amelynek írója azon dillemázik, hogy elfogadjon-e egy állásajánlatot, mellyel bekerülhet az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB) című sorozatába. Nézzük, mennyit kereshetne, és mik az ellenérvek.

Mi van olyankor, mikor kb. még 2 hónapja a legjobb barátom poénból benevezett az Éjjel-Nappal Budapestbe, aztán behívtak castingra, bementem, mert épp Pesten voltam, mondták, majd hívnak, gondoltam ennyivel le is lesz zárva, aztán tegnap délután felhívnak, hogy beválogattak? :(

- olvasható a Facebook egyik zárt csoportjában egy szerdai bejegyzés. 

A bejegyzés alatt kialakuló beszélgetésből kiderül, hogy a sorozatsztár-jelölt havi 300 ezer forintot kaphatna a szerepért.
forrás: Facebook

A bejegyzéshez hozzászólók között van, aki ennyiért fel sem kelne az ágyból, és van olyan is, aki szerint a sulinál biztos jobb a sorozatban szerepelni, és ha hívják az embert, akkor bizony menjen. Szerinted mit tegyen?

Megkerestük az RTL Klubot is a fizetéssel kapcsolatos információval kapcsolatban.

Az említett adat tisztázatlan forrásból származik, így azt nem tudjuk megerősíteni. Egyébként a szerződéseinkben szereplő részletek - így a tiszteletdíjra vonatkozó adatok is - bizalmasak és kizárólag a szerződő felekre tartoznak

- közölte lapunkkal az Éjjel-Nappal Budapest kommunikációs vezetője.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Másik aspektus, hogy a jövő potenciális celebe most akkor a sulit vagy az sorozatot válassza? Bár lehet, hogy az iskola egy kicsit unalmasabbnak tűnik, mint a sorozatszereplés, mutatunk két ábrát, amely alapján úgy néz ki, cudarul lehet járni, ha valaki a korai munkát választja az iskolapad helyett. 

Fizetések

Munkanélküliség

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?