Pályakezdő mérnököket keres a MÁV

Pályakezdő mérnököket keres a MÁV

2016. szeptember 19. 19:04

A MÁV-csoport pályakezdő diplomások részére hirdetett gyakornoki programot. A MÁV-csoporttól 25, a GYSEV Zrt.-től 6 diplomás pályakezdő vesz részt.

A MÁV Zrt. utánpótlásprogramjának célja frissdiplomás pályakezdő szakemberek felvétele és hatékony integrálása a vasúttársaság szervezetébe, továbbá lojalitásuk erősítése, elkötelezettségük fenntartása, motivációjuk növelése - írja közleményében a MÁV. Az elmúlt tíz évben közel 270-en nyertek felvételt a gyakornoki programba, közülük mintegy kétszázan dolgoznak a vasúttársaságnál, sokan operatív szintű vezető vagy szakértői munkakörben.

A beilleszkedés és a betanulás folyamatát segítő csoportszintű orientációs program után az új munkatársak kiképzése a fogadó szervezeti egységükben folytatódik tovább. Operatív feladatokon keresztül elméleti és gyakorlati tapasztalatokat szereznek, és végül a szakterület-specifikus vizsgák letétele után munkakörüknek megfelelő önálló munkát végeznek (1-2 év).

A diplomás-utánpótlás program első évének lezárásaként - egy szélesebb kör számára meghirdetett konferencia keretében - sor kerül az új kollégák bemutatására és bemutatkozására. A Talent konferencián lehetőséget kapnak egyéni javaslataik kifejtésére, a gyakornoki időszak alatt megszerzett ismereteik és gyakorlatai tapasztalataik alapján.

A kiképzés időszaka után a diplomás munkatársak különböző készségfejlesztő programokon vehetnek részt, melyek célja az egyéni kompetencia-, illetve a munkavégzés során szükséges személyes hatékonyság fejlesztése.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A pályakezdő diplomásoknak szóló ajánlatok IDE kattintva olvashatók.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.10.05 10:41
A különböző médiákban gyakran találkozunk olyan fogalmakkal, mint fenntarthatóság, fenntartható fejl...
vezetoi-coaching  |  2022.10.04 12:18
Sok minden érdekel, sok “projektem” van, írok róluk, miközben vannak, akik meg azt mondják, vagy a s...
hrdoktor  |  2022.10.03 04:31
A nőgyógyászati betegségeken kívül is vannak olyan betegségek, amelyek nőknél gyakrabban fordulnak e...
legacykft  |  2022.09.30 19:54
Albert Einstein az oxfordi egyetemen záródolgozatot készült íratni fizika szakos hallgatóival. Tanár...
hrbonbon  |  2022.09.23 11:40
      Simonyi Judit ügyvezető igazgató A Spencer Stuart kutatásának eredményét mutatta be a Harv...
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?