Pályakezdő mérnököket keres a MÁV

Pályakezdő mérnököket keres a MÁV

2016. szeptember 19. 19:04

A MÁV-csoport pályakezdő diplomások részére hirdetett gyakornoki programot. A MÁV-csoporttól 25, a GYSEV Zrt.-től 6 diplomás pályakezdő vesz részt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A MÁV Zrt. utánpótlásprogramjának célja frissdiplomás pályakezdő szakemberek felvétele és hatékony integrálása a vasúttársaság szervezetébe, továbbá lojalitásuk erősítése, elkötelezettségük fenntartása, motivációjuk növelése - írja közleményében a MÁV. Az elmúlt tíz évben közel 270-en nyertek felvételt a gyakornoki programba, közülük mintegy kétszázan dolgoznak a vasúttársaságnál, sokan operatív szintű vezető vagy szakértői munkakörben.

A beilleszkedés és a betanulás folyamatát segítő csoportszintű orientációs program után az új munkatársak kiképzése a fogadó szervezeti egységükben folytatódik tovább. Operatív feladatokon keresztül elméleti és gyakorlati tapasztalatokat szereznek, és végül a szakterület-specifikus vizsgák letétele után munkakörüknek megfelelő önálló munkát végeznek (1-2 év).

A diplomás-utánpótlás program első évének lezárásaként - egy szélesebb kör számára meghirdetett konferencia keretében - sor kerül az új kollégák bemutatására és bemutatkozására. A Talent konferencián lehetőséget kapnak egyéni javaslataik kifejtésére, a gyakornoki időszak alatt megszerzett ismereteik és gyakorlatai tapasztalataik alapján.

A kiképzés időszaka után a diplomás munkatársak különböző készségfejlesztő programokon vehetnek részt, melyek célja az egyéni kompetencia-, illetve a munkavégzés során szükséges személyes hatékonyság fejlesztése.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A pályakezdő diplomásoknak szóló ajánlatok IDE kattintva olvashatók.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
laskainelli  |  2021.10.19 09:08
  A tartós kapcsolatban élők számtalan problémát fel tudnak sorolni, hogy mi miatt szenvednek a tár...
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06