31 °C Budapest
Luxusfizetésért kerül újra az RTL képernyőjére Győzike

Luxusfizetésért kerül újra az RTL képernyőjére Győzike

2016. augusztus 23. 16:53

Újra elindul a Győzike Show, a főszereplő Gáspár Győző pedig rekordgázsit, összesen 40 millió forintot kap 18 adásért. Bár nem tudni pontosan, hány napig tart a forgatás, a magyar átlagfizetésből biztosan tovább tartana összegyűjteni ekkora összeget.


Rekordösszegű fizetésért szerződtette le az RTL Klub Gáspár Győzőt. Hamarosan ugyanis újra indul a Győzike Show, a zenésznek pedig összesen a 18 adásért 40 millió forint üti majd a markát. Ez pedig azt jelenti, hogy adásonként 2 millió forintnál is többet kaszál majd.

Igen, minden igaz! Nagyon sok pénzt, negyvenmillió forintot kapok, de nincs szükségem mindre

- nyilatkozta a Blikknek Győzike.

A zenész elmondása szerint mikor tavaly édesanyja meghalt rákban, akkor döntött úgy, hogy a tiszteletdíjának közel a felét odaadja egy alapítványnak, ami a rákos gyermekeken segít. Reméli, majd mások is követik a példáját. Győző állítása szerint szerződésben is rögzítette, hogy a csatorna egyből a szervezet számlájára utalja a pénzt.

Mennyit dolgozik ezért egy átlagos munkavállaló?

A KSH legfrissebb statisztikái szerint idén júniusban a magyar átlagkereset nettó 172 800 forintra tehető. Ezt pedig azt jelenti, hogy egy átlagos magyar munkavállalónak

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

19 évnél is többet kellene dolgoznia azért, hogy annyit keressen, mint amennyit Gáspár Győző fog kapni műsorának folytatásáért.

Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szakmát választ az ember. Bőven akadnak szakmák, amivel sokkal könnyebben összegyűjthetjük a pénzt. De persze olyan is foglalkozás is van, amivel szinte elképzelhetetlennek tűnik ez a cél.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ennyit kereshet a TV2-nél Muri Enikő

Hamarosan indul a TV2 új műsora az Ázsia Expressz, amiben Muri Enikő is szerepelni fog. A közel 2 hónapos utazással csaknem 3 millió forintot kaszálhat...

HR BLOGGER
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
hrdoktor  |  2021.06.14 06:55
Praktikus tanácsok, hogyan számoljuk fel a látens beidegződéseket, amik saját fejlődésünket gátolják...
legacykft  |  2021.06.11 18:55
Az elmúlt heteket tekintve, több kompetenciafejlesztő tréninget is maga mögött tudhat a Legacy. Ahho...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?