A pénzről vallott Dobó Kata, mitől ijedt meg?

A pénzről vallott Dobó Kata, mitől ijedt meg?

2016. június 21. 17:09

Ha valaki nem kap elég munkát, ráadásul még szakmailag is mélypontra kerül, akkor megfordul a fejében, hogy más vizekre evezzen, és ez alól a hírességek sem kivételek. Dobó Kata ugyan túl van a nehéz időszakon, de továbbra is gondolkozik azon, hogy belevág valami újba.

Egy színész élete sem fenékig tejfel. Dobó Katának tavaly nem volt elég munkája, volt egy komoly szakmai mélypontja, és ez nagyon fejbe kólintotta. Bár most már nincs ilyen problémája, mégis azon gondolkozik, hogy a színészeten kívül valami másba is belekezd, ami anyagi biztonságot ad - írja a Story.

Nem egyszerű a művésznek

A magyar színészek fizetése valóban messze elmarad a hollywoodi filmcsillagok gázsijától. Persze azért itthon is vannak nagyon jól kereső művészek, Reviczky Gábor például az egyik legjobban kereső színész, ő 600 ezer forintot visz haza havonta. Azt se tévesszük szem elől, hogy a színészek fizetése sokszor kiszámíthatatlan. Nagyban függ attól a megélhetésük, hogy egy évad során hány darabban kapnak szerepet, milyen egyéb felkéréseik vannak, és egy-egy játékfilm készítői kikkel tervezik a forgatást.

Arról ugyan nem írt a lap, hogy milyen jellegű pénzkereseti lehetőségek érdeklik az ismert színésznőt, de utána jártunk, hogy mivel lehet ma igazán jól keresni Magyarországon, ami megadja azt az anyagi biztonságot, amit Dobó Kata hiányol az életéből. 

Ahol tényleg jók a fizetések

Ma Magyarországon a légforgalmi irányítók keresnek a legjobban, több mint másfél millió forintos fizetést kapnak. A törvényhozók, miniszterek és az államtitkárok a második helyen állnak a fizetési ranglétrán, a harmadik legmagasabb fizetést pedig a brókerek viszik haza. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Lehet, hogy a színésznő nem szeretne pályát módosítani, csak valami kiegészítő pénzkereseti lehetőségen gondolkodik. A magyar hírességek között is egyre többen látják hasonlóan a helyzetet, de általában nem másodállást keresnek, hanem saját vállalkozást indítanak. Palvin Barbara például testvérével közösen rendezvényszervező céget vezet, Majka éttermet üzemeltet, Vajna Tímea pedig hamarosan belevág a fánkbizniszbe.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.09.26 11:30
Az előző cikkemben a diákhitelről írtam. Többen is érdeklődtek, hogy szakmai oktatásra, képzésre hog...
hrdoktor  |  2022.09.26 06:55
Ellentét, feszültség, kommunikációs zavar minden csoportban, így a munkahelyi közösségekben is előfo...
hrbonbon  |  2022.09.23 11:40
      Simonyi Judit ügyvezető igazgató A Spencer Stuart kutatásának eredményét mutatta be a Harv...
vezetoi-coaching  |  2022.09.20 13:11
Ez a post két közvetlenül egymás után született közvetlen Linkedin post összeforrasztása, a nagyon g...
legacykft  |  2022.09.16 17:25
Szervezetfejlesztőként sosem volt kérdés, hogy a jövőbiztos, fenntartható, eredményes, megtartó és b...
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 27. kedd
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?