A pénzről vallott Dobó Kata, mitől ijedt meg?

A pénzről vallott Dobó Kata, mitől ijedt meg?

2016. június 21. 17:09

Ha valaki nem kap elég munkát, ráadásul még szakmailag is mélypontra kerül, akkor megfordul a fejében, hogy más vizekre evezzen, és ez alól a hírességek sem kivételek. Dobó Kata ugyan túl van a nehéz időszakon, de továbbra is gondolkozik azon, hogy belevág valami újba.

Egy színész élete sem fenékig tejfel. Dobó Katának tavaly nem volt elég munkája, volt egy komoly szakmai mélypontja, és ez nagyon fejbe kólintotta. Bár most már nincs ilyen problémája, mégis azon gondolkozik, hogy a színészeten kívül valami másba is belekezd, ami anyagi biztonságot ad - írja a Story.

Nem egyszerű a művésznek

A magyar színészek fizetése valóban messze elmarad a hollywoodi filmcsillagok gázsijától. Persze azért itthon is vannak nagyon jól kereső művészek, Reviczky Gábor például az egyik legjobban kereső színész, ő 600 ezer forintot visz haza havonta. Azt se tévesszük szem elől, hogy a színészek fizetése sokszor kiszámíthatatlan. Nagyban függ attól a megélhetésük, hogy egy évad során hány darabban kapnak szerepet, milyen egyéb felkéréseik vannak, és egy-egy játékfilm készítői kikkel tervezik a forgatást.

Arról ugyan nem írt a lap, hogy milyen jellegű pénzkereseti lehetőségek érdeklik az ismert színésznőt, de utána jártunk, hogy mivel lehet ma igazán jól keresni Magyarországon, ami megadja azt az anyagi biztonságot, amit Dobó Kata hiányol az életéből. 

Ahol tényleg jók a fizetések

Ma Magyarországon a légforgalmi irányítók keresnek a legjobban, több mint másfél millió forintos fizetést kapnak. A törvényhozók, miniszterek és az államtitkárok a második helyen állnak a fizetési ranglétrán, a harmadik legmagasabb fizetést pedig a brókerek viszik haza. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Lehet, hogy a színésznő nem szeretne pályát módosítani, csak valami kiegészítő pénzkereseti lehetőségen gondolkodik. A magyar hírességek között is egyre többen látják hasonlóan a helyzetet, de általában nem másodállást keresnek, hanem saját vállalkozást indítanak. Palvin Barbara például testvérével közösen rendezvényszervező céget vezet, Majka éttermet üzemeltet, Vajna Tímea pedig hamarosan belevág a fánkbizniszbe.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.09.18 21:50
Ally McBeal, 5. évad, 2 fiatal ügyvédnő beszélget szerelmi ügyekről. Jenny elmondja Ally-nek, hogy k...
legacykft  |  2021.09.17 19:37
Pezsgő, vidám, családias hangulatban telt a Legacy Alumni első összejövetele. Jó volt látni az izgat...
perfekt  |  2021.09.13 09:44
Vége a nyárnak, elkezdődött a tanév is. Túl vagyunk a nyári szabadságon és ismét elkezdődtek a dolgo...
hrdoktor  |  2021.09.13 06:28
Több százezer embert érint a pánikbetegség: mit tegyünk, ha pánikrohamunk van vagy akkor, ha a körny...
kovacstunde  |  2021.09.12 14:56
  Magyarországon többnyire még csak azzal találkozunk, hogy lakásokból irodákat alakítanak ki, de N...
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20