26 °C Budapest
Kiderült, miből él az RTL dögös sztárja

Kiderült, miből él az RTL dögös sztárja

2016. június 9. 17:05

A Facebook likeoknak köszönheti egyre növekvő fizetését VV Dóri, aki modellkedésből és haknizásból él. Az RTL Klub sztárja valószínűleg az átlag felett keres, azonban erre a sokaknak lehetősége van, csupán jól kell szakmát választani.

Haknizással keresi a pénzét a Való Világ egykori szereplője, Török Dóra (VV Dóri). Ebben egyébként a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook is segítségére van, ugyanis minél többen likeolják az oldalát annál több helyre hívják, így annál több pénz ütheti a markát ezeken a fellépéseken. Az RTL sztárjának Facebook oldala szerint egyébként amellett, hogy Playmate, modellként is keresi kenyerét - írja a Blikk.


Ha valaki elég népszerű, akkor a modellkedéssel és a haknizással sokat lehet keresni, de a legtöbb magyarnak ezek a kereseti lehetőségek szinte teljesen kizártak, hiszen a legtöbben nem jártak még valóságshowban.

Hogyan lehet nekünk is magas keresetünk?

A magyar bruttó átlagkereset a KSH legfrissebb adatai szerint 253 800 forint, míg a családi adókedvezmény nélkül számított nettó átlagkereset 168 800 forint. Ennél azonban VV Dóri valószínűleg többet kereshet a modellkedéssel és a haknival. Akkor sincs semmi veszve, ha nem szerepeltünk korábban valóságshowban, sőt sokszor még diploma sem kell hozzá.

A Nemzeti Foglalkoztatási Hivatal (NSZFH) statisztikái alapján Magyarországon a legjobban keresők között a légiforgalmi irányítók, a vezető beosztásban lévők, a bírók, adótanácsadók, ügyészek, és brókerek vannak, akiknek a havi fizetésük minimum 500 ezer forint, de akár az 1 milliót is meghaladhatja. A vezető tisztségekben dolgozók viszont sok helyen kiemelkedő bérezésben részesülnek.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.08.02 13:37
A számviteli törvény szerinti beszámoló elektronikus úton történő letétbe helyezéséről és közzététel...
hrdoktor  |  2021.08.02 06:38
A közvélekedés szerint nyáron nincs szükség arra, hogy az immunrendszer működését étrendkiegészítőkk...
hrbonbon  |  2021.07.30 10:11
Ha nem is napi szinten, de viszonylag gyakran kérdeznek meg minket jelöltjeink, hogy hogyan öltözzen...
coachco  |  2021.07.28 17:49
Eszembe jutott egyik barátunk fia, aki járt egy magyarországi követségen, mégpedig a nagykövet meghí...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 2. hétfő
Lehel
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?