19 °C Budapest
Győzike kirúgása miatt százezreket kaszálhat Gáspár Zsolti

Győzike kirúgása miatt százezreket kaszálhat Gáspár Zsolti

Pénzcentrum
2014. augusztus 22. 17:31

A Gáspár család legutóbbi tévés szereplései után jelentős összegeket tehetett zsebre, viszont Győző kirúgása után perpatvar kerekedett a családban. Ugyan Gáspár Zsolti tagadja, hogy vele folytatódna a show, lapinformációk szerint mégis megszületett az új megállapodás, kiemelkedő összegről. De mégis mennyivel több ez, mint amennyit egy átlagos magyar család havonta hazavisz?

Gáspár Győző kirúgása után öccsének, Zsoltinak ajánlatott tett a csatorna, miszerint folytathatja egyedül is a show-t az Édes Életben. Gáspár Zsolti akkor - édesanyja határozott utasítására - úgy döntött, bátyja nélkül nem kíván részt venni a celebrealityben - írja a Hír 24.

A Bors viszont most úgy tudja, Zsolti és a TV2 már meg is állapodott, és az ifjabbik Gáspár még testvérénél is többet, adásonként akár 300 ezer forintot is zsebre tehet majd. Győzike csalódottan nyilatkozott a lapnak: "A testvérem elvesztése az igazi fájdalom, munkám már van. A hátamon kapaszkodott fel, és a jelek szerint meg is szédült..." Zsolti pedig - kissé talányosan - rövidre zárta a témát: "Én nem szeretnék nyilatkozni. Nekem csak két főnököm van: egy odafent, egy meg Mari mama."

A TV2-nél fontosnak tartották kiemelni, hogy Gáspár Zsoltit nem kívánják a csatorna vezető arcai közé emelni: "Gáspár Zsolttal nem kötöttünk új megállapodást. Tiszteletdíjának pontos összege üzleti titok, annyit mondhatunk csupán, hogy a cikkben szereplő összeg igen távol áll a valóságtól. Azt is fontos leszögeznünk, hogy Gáspár Zsolt az Édes élet szereplőjeként nem sorolható a csatorna kiemelt műsorvezetői, sztárjai közé."

Mennyivel keresnek többet a sztárok, mint az átlagember?

A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 235 ezer forint volt az első hat hónapban. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan bruttó 250 800 forintot kerestek, a költségvetési intézményeknél dolgozók átlagkeresete 205 900 forint volt a június végéig tartó hat hónapban.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nemzetgazdasági szinten az átlagos - családi kedvezmény nélkül számított - nettó kereset 153 900 forintot tett ki, ezen belül a fizikai foglalkozásúaké 104 400, a szellemi foglalkozásúaké 209 ezer forint volt az első hat hónapban. A családi kedvezmények 2014. évi változása további 0,8 százalékpontos emelkedést eredményezett a nettó keresetek előző évi átlagához viszonyítva. Ezt figyelembe véve a nettó kereseti átlag 160 700 forintra becsülhető az első hat hónapban a KSH szerint. A további részleteket ITT olvashatod.

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?