Százmilliót ígértek Havas Henriknek, de ő nemet mondott

Pénzcentrum
2014. június 8. 13:07

Karrierjének anyagi sikereiről is mesélt nemrég egy interjúban havas Henrik.

Havas a Borsnak elmondta, hogy az ATV-n vezetett műsorán kívül egyelőre nem szeretne más munkát, pedig kérőkben nincs hiány. A két kereskedelmi csatorna ismét próbálkozott nála.

"A TV2-től azzal hívtak, hogy pátyolgassam Kelemen Annát, majd az RTL Klubtól azért csörögtek, hogy menjek a dzsungelbe. A legviccesebb, hogy amikor megkérdeztem őket, mi a francot keresnék én ott, mindkét helyről körülbelül ugyanazt a választ kaptam: majd a tanár úrral új irányt szabunk a műsornak. Csak nevetek rajtuk" - mondta Havas, és elismerte: egykor mesés felkérésre is mondott már vígan nemet. "Még 2002-ben volt egy ajánlatom a TV2-től, százmilliót fizettek volna tíz hónapra. Nem árulhatom el, melyik műsorért, üzleti titok" - tette hozzá. Az ismert tévés most egyszerre dolgozik egy könyvön és egy forgatókönyvön.

Diploma sem kell a magyar álomfizetéshez: havi másfélmillió érettségivel

De nem csak a tévék legismertebb arcainak adatik meg, hogy milliós fizetést vigyenek haza hó végén. Számos olyan szakma van, ahol ehhez hasonlóan egyetemi végzettség nélkül kereshetünk akár másfél millió forintot. Akár egy érettségivel, vagy egy rövid OKJ-s képzéssel is megcsíphetünk olyan állást, amivel bőven átlag feletti fizetést kaphatunk (amely 2013-ban 230 ezer forint volt, jelenleg pedig 236 ezer forint). Például a rendezvényszervezőknek, a jogi asszisztenseknek, a rendszergazdáknak vagy a mozdonyvezetőknek mind több százezer forintos fizetése van.

Bővebben olvashatsz a témáról: KATTINTS!

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.17 17:06
„...Példás rend, vagy jó kedély? Példás rend vagy az öröm? Van a kötelesség érzése. De mi az első kö...
coachco  |  2021.05.17 13:56
Talán sokan érzik úgy mostanában, végre, kicsit mintha jobb lenne, talán túl vagyunk a nehezén. [.....
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?