14 °C Budapest

Milliókat kaszál havonta az X-Faktor búcsúzó mentora

Pénzcentrum
2013. július 6. 13:03

Dúskál a fellépésekben Keresztes Ildikó, az X-Faktor leköszönt mentora. A Pénzcentrum.hu számításai szerint az énekesnő havonta akár több millió forintos gázsit is zsebre vághat.

Jókora fellépti díjért járja az országot Keresztes Ildikó, az X-Faktor leköszönt mentora. A Blikk információi szerint az énekesnő egy alig 40 perces előadásért 240 ezer forintot kér el. Ráadásul az énekesnő nem csak negyvenperces fellépésekre kap meghívást. A Keresztes Banddel, 90 perces élő zenekaros koncerteket is vállal szép számmal. A másfél órás koncertekért alkalmanként 680 ezer forint üti a markát, de a Blikk értesülései szerint erre is van kereslet.

Keresztes Ildikó hivatalos honlapjának tanúsága szerint az énekesnőnek 2013 júliusában, illetve augusztusában 6 fellépése van a Keresztes Banddel együtt. Így a Pénzcentrum.hu számításai szerint idén nyáron, a kisebb haknik nélkül is 4 millió 80 ezer forintot vág zsebre az énekesnő. Ami annak ellenére is szép summa, hogy ebből az összegből vélhetően még ki kell fizetnie a fellépés költségeit, mint például a szervezés, vagy a zenésztársak fellépti díját. Persze a kisebb-nagyobb fellépések pontos számáról nincs információnk, így az énekesnő bevétele ennél jóval nagyobb is lehet.

A busás bevétel annak fényében is különösen szép teljesítmény, hogy a legtöbb X-Faktoros és egyéb előadó művész csökkenteni volt kénytelen a fellépti díját. Felmérések szerint ez nem véletlen, hiszen mi magyarok egyre kevesebbet költünk szórakozásra, pihenésre. Egy online felmérés szerint például a bevételeink mindössze 2 százalékát fordítjuk pihenésre/szórakozásra. Keresztes Ildikó viszont évek óta tartja az árfolyamát. 2010-ben volt először ítész a tehetségkutatóban, akkor ugrott meg a gázsija, ami azóta sem csökkent, pedig idén már nem is ő dönt a fiatalok sorsáról. A kérdés csak az, a tehetségkutató nélkül meddig tart ki az énekesnő népszerűsége.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem