Luxusutazáson a végrehajtók, de ki fizette?

Pénzcentrum
2011. október 19. 12:33

Amerikai luxusúton vettek részt a bírósági végrehajtók októberben. A sajtóértesülésekkel ellentétben azonban a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara nem járult hozzá a költségekhez, az érintett végrehajtók magánszervezésű, csoportos utazásban vettek részt, saját szabadságuk és pénztárcájuk terhére.

Amerikai luxusúton vett részt néhány hazai végrehajtó. Amíg itthon egyre több család ajtaján kopogtatnak a kamara tagjai, addig 24 szerencsés végrehajtó a tengeren túl pihente ki fáradalmait.

Sajtóértesülések szerint a 13 napos luxusút során négycsillagos szállodában szálltak meg a végrehajtók, s a néhány szakmai előadás között ellátogattak az Amerikai Ligában játszó két csapat, az LA Galaxy (David Beckham csapata) és a Real Salt Lake futballmeccsére, Los Angeles-i városlátogatásukon megnézték a Hollywood feliratot, a Rodeo Drive-ot, Beverly Hillst és a Mojave-sivatagot is.

Emellett ízelítőt kaptak Las Vegas látnivalóból, részt vehettek a helikopteres fakultatív élményrepülésen a város felett, majd egész napos kirándulásukon megnézhették a Grand Canyont. A Hoover-gátat követően San Francisco volt az úti cél, ahol a Golden Gate hidat és a Union Streetet láthatták. Majd San Francisco utcái után az Alcatraz börtönsziget következett - a sacramentói látogatást megelőzően.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara ugyanakkor cáfolja, hogy hozzájárultak az utazás finanszírozásához. Tájékoztatásuk szerint október hónapban nem szervezetek utazást az önálló bírósági végrehajtók számára. Mint írták az önálló bírósági végrehajtók magánszervezésű, csoportos utazásban vettek részt, saját szabadságuk terhére. Az út költségét minden résztvevő saját maga állta. A százfős csoportból kizárólag 24 fő bírósági végrehajtó, akik családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel vettek részt a nyaraláson.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A kamara közleménye szerint szakmai programon a pihenésüket megszakítva két alkalommal vehettek részt az érdeklődők. Az amerikai társszervezet (NAPPS) által szervezett programlehetőségekről - amelyeken a részvétel nem volt kötelező - a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara tájékoztatta a résztvevőket.

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?