24 °C Budapest

Vezetőváltás! Új vezérigazgató a Telenor élén

2011. január 18. 19:02

A Telenor Magyarország, a magyar piac egyik vezető mobilszolgáltatója ma bejelentette, hogy az igazgatósága új vezérigazgatót nevezett ki Christopher Laska személyében. Christopher Laska Anders Jensent követi a vezérigazgatói székben, aki a Telenor csoporton kívül vállalt vezetői megbízást.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy Christopher Laska a Telenor Magyarország új vezérigazgatója. Széleskörű iparági tapasztalata, valamint a vállalatra és a helyi gazdasági környezetre vonatkozó ismeretei komoly előnyt jelentenek számára" - mondta Björn Magnus Kopperud, a Telenor Magyarország igazgatóságának elnöke, a Telenor csoport Közép- és Kelet európai leányvállalataiért felelős igazgató-helyettese.


Christopher Laska

"Büszkén vállalom el ezt a pozíciót, és örömmel térek vissza az általam jól ismert vállalathoz, egy szívemhez közel álló országba. Izgalmas és kihívásokkal teli feladat lesz a Telenor továbbfejlődését biztosítani ezen a dinamikus piacon, ahol ilyen kiélezett a verseny" - mondta Christopher Laska.

Christopher Laska a Telenor Montenegró vezérigazgatója 2009 óta, előtte a Telenor szerbiai leányvállalatánál töltötte be a vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi posztot. Korábban a Telenor International Mobile-nál volt M&A projektigazgató, majd a Telenor csoportnál a magyarországi, illetve később a pakisztáni leányvállalatért felelős vezetőként dolgozott. A Pannon GSM-nél az üzletfejlesztési és stratégiai igazgatói pozíciót töltötte be.

Laska 40 éves és az angliai Bradford University Management Center-ben szerzett business management területen BA fokozatot, majd posztgraduális diplomát a londoni Chartered Institute of Marketing-en.

"Anders Jensen kulcsszerepet töltött be a Telenornál az elmúlt években, és nagyra értékeljük a Telenor Magyarországnál végzett munkáját. Sok sikert kívánunk jövőbeni tervei megvalósításához" - mondta Björn Magnus Kopperud.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

"Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a Telenor Magyarország csapatával dolgozhattam az utóbbi két, megpróbáltatásokkal teli évben. Sok mindent elértünk együtt. Biztosan állíthatom, hogy a Telenor jó pozíciókkal rendelkezik a jövőbeni növekedéshez, és sok szerencsét kívánok az utódomnak" - mondta Anders Jensen.

Christopher Laska január 18-tól látja el a vezérigazgatói feladatokat a Telenor Magyarországnál.

 

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?