Tesco: vezérváltás Magyarországon

Pénzcentrum
2011. január 7. 08:22

Hamarosan távozik a magyarországi Tesco vezérigazgatója és Angliában beszerzési igazgatóként folytatja munkáját - értesült a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, Per Bank búcsúlevelében azt írta: "Hamarosan elhagyom a magyar Tescót, és az élelmiszer területért felelős beszerzési igazgatóként folytatom karrieremet Angliában. Új pozíciómban a Richard Brasher vezette igazgatótanács tagja leszek, amely a nagy-britanniai üzletmenetet irányítja. A távozásom pontos időpontjáról és az utódomról a következő hetekben kaptok tájékoztatást ".

Az áruházlánc pénteki közleménye szerint Per Bank, a magyarországi Tesco vezérigazgatója az elmúlt két évi sikeres munkája után beszerzési igazgatóként folytatja tovább karrierjét Angliában, a teljes nagy-britanniai és írországi régió irányításáért felelős igazgatóság tagjaként. Per Bank utódjáról a következő hetekben adnak tájékoztatást.

Mint írják, a vezérigazgató a nemzetközi vezetők karrierútjának megfelelő előléptetést kapott (akik egy-egy pozícióban átlagosan 2-3 évet töltenek el). A kinevezés nagy megtiszteltetés személy szerint neki, és a magyarországi Tescónak is, hiszen ez az anyavállalat elismerését jelzi Per Bank és a magyar menedzsment eredményes munkája iránt.

Per Bank vezetése alatt a nehéz gazdasági körülmények ellenére is sikerült a magyarországi Tescónak tovább növekednie, javítani a vásárlói élményt, nagyszerű, új szolgáltatásokat kínálni a (pl.: Tesco Clubcard, Tesco Extra) és példamutató elkötelezettséget mutatni a fenntartható működés megvalósítására.

A vállalat továbbra is elkötelezett a magyar piac mellett, tervei változatlanok és folytatja beruházásait a következő években is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Per Bank 1967-ben született Dániában. Dolgozott a divatiparban és a Masterfoodsnál is többféle pozíciót töltött be. Mielőtt a Tescóhoz került, a huszonötezer dolgozót foglalkoztató Co-op dániai élelmiszerláncot irányította. A szakembert 2009 szeptemberében nevezték ki a Tesco-Global Áruházak Zrt. élére.

 

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?