Új vezető a Budapest Lízing élén

2011. január 17. 19:02

Toldi Balázs Gergely (35) személyében új vezető érkezett a Budapest Bank csoporthoz tartozó Budapest Lízing Zrt. élére. A cég a változással egyértelmű jelzést adott a piacnak: a stabilizálási terveken túl növekedéssel kíván újra meghatározó szereplője lenni a hazai lízingpiacnak.

A közgazdász végzettségű Toldi Balázs széles körű tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi lízing területén. A pénzügyi szektor számos területén töltött be különböző vezetői illetve tanácsadói pozíciókat, többek között a K&H Lízingcsoportnál, az Erste Leasingben és a Provident Financial-nél. 2008-ban az ING Jármű és Eszközlízing Zrt-t (korábban Citigroup Leasing Zrt.) vezérigazgatójaként dolgozott. A Budapest Bankhoz való csatlakozását megelőzően a szakember kereskedelmi vezetői pozíciót töltött be a LeasePlan Hungária Zrt-nél.


Toldi Balázs

Toldi Balázs kinevezésekor elmondta: "Örömmel vállaltam el a Budapest Lízing vezetését, hiszen a vállalat a piac meghatározó és elismert szereplője, amely az elmúlt, kihívásokkal teli időszakban is eredményesen működött. A Budapest Bank a kis- és középvállalkozások stratégiai partnereként fontosnak tartja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára, így a lízing üzletággal kapcsolatban is hosszú távú terveket fogalmazott meg."

Toldi Balázs az elkövetkező egy-két évben a lízingpiac növekedésének megindulását várja, elsősorban az európai exportpiacok fejlődése, másrészt a gazdasági operatív programok hatása miatt, amelyeknek az idei évben a pénzügyi lízing is része lesz.

A Budapest Lízing Zrt. és Eszközfinanszírozó Kft. vállalati ügyfelei számára nyújt operatív vagy pénzügyi lízingszolgáltatást termelő-berendezések, gépek, haszongépjárművek hosszú távú, tőkekímélő beszerzésére. Toldi Balázs feladata ezen cégek operatív és szakmai irányítása, a kitűzött célok elérése, és az új üzleti lehetőségek felkutatása lesz. A szakember kinevezése a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) jóváhagyását követően válik hivatalossá.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?