15 °C Budapest

Új vezető a Budapest Lízing élén

2011. január 17. 19:02

Toldi Balázs Gergely (35) személyében új vezető érkezett a Budapest Bank csoporthoz tartozó Budapest Lízing Zrt. élére. A cég a változással egyértelmű jelzést adott a piacnak: a stabilizálási terveken túl növekedéssel kíván újra meghatározó szereplője lenni a hazai lízingpiacnak.

A közgazdász végzettségű Toldi Balázs széles körű tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi lízing területén. A pénzügyi szektor számos területén töltött be különböző vezetői illetve tanácsadói pozíciókat, többek között a K&H Lízingcsoportnál, az Erste Leasingben és a Provident Financial-nél. 2008-ban az ING Jármű és Eszközlízing Zrt-t (korábban Citigroup Leasing Zrt.) vezérigazgatójaként dolgozott. A Budapest Bankhoz való csatlakozását megelőzően a szakember kereskedelmi vezetői pozíciót töltött be a LeasePlan Hungária Zrt-nél.


Toldi Balázs

Toldi Balázs kinevezésekor elmondta: "Örömmel vállaltam el a Budapest Lízing vezetését, hiszen a vállalat a piac meghatározó és elismert szereplője, amely az elmúlt, kihívásokkal teli időszakban is eredményesen működött. A Budapest Bank a kis- és középvállalkozások stratégiai partnereként fontosnak tartja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára, így a lízing üzletággal kapcsolatban is hosszú távú terveket fogalmazott meg."

Toldi Balázs az elkövetkező egy-két évben a lízingpiac növekedésének megindulását várja, elsősorban az európai exportpiacok fejlődése, másrészt a gazdasági operatív programok hatása miatt, amelyeknek az idei évben a pénzügyi lízing is része lesz.

A Budapest Lízing Zrt. és Eszközfinanszírozó Kft. vállalati ügyfelei számára nyújt operatív vagy pénzügyi lízingszolgáltatást termelő-berendezések, gépek, haszongépjárművek hosszú távú, tőkekímélő beszerzésére. Toldi Balázs feladata ezen cégek operatív és szakmai irányítása, a kitűzött célok elérése, és az új üzleti lehetőségek felkutatása lesz. A szakember kinevezése a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) jóváhagyását követően válik hivatalossá.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2024.05.15 14:09
Amikor az üzleti élet komplex világában a könyvelési ismeretek elsajátítása a cél, akkor a választot...
laskainelli  |  2024.05.13 10:28
Előfordul, hogy valaki nem látja tisztán, hogy benne maradjon-e a kapcsolatában, vagy inkább kilépje...
hrdoktor  |  2024.05.13 06:37
Valljuk be, szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy irodai munkavégzés közben vagy céges értekezletek...
coachco  |  2024.05.07 19:25
Szeretem a falvakat! Persze nem mindegyik idilli, vannak szomorú falvak is. [...] Bővebben!
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm