11 °C Budapest

Okostelefon a fa alá: akcióznak a mobilszolgáltatók

2010. december 17. 04:44

Piaci előrejelzések szerint nagy valószínűséggel a mobiltelefonok, azon belül is az okostelefonok illetve a félokostelefonok lesznek idén a karácsonyi ajándékozási lista éllovasai. Az egyes szolgáltatók különböző akciókkal készülnek a rohamra. A Pénzcentrum.hu most a különböző mobilszolgáltatók kedvezményes ajánlatait vette górcső alá.

A Telenor hat készülék árát 25%-kal csökkentette a karácsonyi akció keretében. A karácsonyi kedvezmény 2011. január 3.-ig, valamint a készlet erejéig vehető igénybe a meghatározott készülékekre, új előfizetéssel vagy a Bónusz Programban, Perc és Hívás tarifacsomagokkal, 2 éves hűségnyilatkozat aláírása mellett.

Az érintőképernyős androidos okostelefon, az LG Optimus GT540 kedvezményes ára például 19990 forint a Telenornál, míg a közösségi alkalmazásokhoz egyszerű hozzáférést biztosító Samsung Monte már 10495 forinttól elvihető a szolgáltató üzleteiből. Azonban találkozhatunk a kínálatban ingyen hazavihető telefonnal is, mely az 5220 forintos havi díjért kínált 180 Perc tarifacsomagban 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén érvényes.

A T-mobile is széles ünnepi kínálattal várja a karácsonyra mobil készüléket ajándékozni szándékozó leendő és jövőbeni ügyfeleit. Talán az egyik legismertebb okostelefon, az iPhone legújabb generációs készüléke új előfizetéssel, T-Mobile ikon 600 díjcsomagban, 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén például 29990 forint. Az Android operációs rendszert használó ZTE Blade, valamint a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro és még további öt készülék viszont 0 forintért elvihető MédiaMánia M díjcsomagban, új előfizetéssel, amennyiben vállaljuk az előfizetésre, valamint a díjcsomagra egyaránt, hogy 2 évig hűségesek leszünk a konstrukcióhoz.

Feltöltőkártyás csomagban is kínál a szolgáltató készülékeket, ilyen például a 2 megapixeles kamerával rendelkező érintőkijelzős T-Mobile Vairy Touch II, ami Domino csomagban 15990 ért vihető haza, vagy a Samsung Corby, amelyért 19990 forintot kér el a mobilszolgáltató.

A fent említett példák mellett még számos akció található a szolgáltató honlapján, legyen szó számlás vagy feltöltő kártyás előfizetésről, így mindenképp érdemes szétnéznie azoknak, akik telefonvásárlásra adnák fejüket a T-mobile-nál.

A Vodafone is akciózik az adventi időszakban. A szolgáltató karácsonyi termékportfóliójában 6 telefon közül válogathatnak az érdeklődők. A Nokia 5230 Navi például mintegy 7 ezer forintos árengedménnyel már 990 forintért hazavihető két éves tarifahűség vállalása esetén, 200 Plus Surf tarifacsomagban, melynek havi díja hat ezer forint. Az érintőképernyős Samsung GT-C3300 Champ pedig Vitmax feltöltőkártyás csomagban a karácsonyi akció keretében 4 ezer forintos árengedménnyel már 14990 forintért a fa alá kerülhet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Vodafone egyébként minden egyes termékére vonatkozóan vállalja, hogy a december 18. éjfélig leadott rendeléseket legkésőbb december 24-ig kiszállítja.

Az egyes hazai mobilforgalmazó vállalatok különféle csomagok keretében értékesítik közép és felső kategóriás telefonjaikat. Ezért érdemes az ár mellett megnézni például azt, hogy mennyi internetes adatforgalom jár a telefonhoz havonta, mert ez elengedhetetlen például egy okostelefon tudásának maximális kihasználásához. E mellett jó tudni azt is, hogy hány sms-t/mms-t lehet vele küldeni, illetve mennyit lehet ingyen lebeszélni az előfizetési tarifából.

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm